TOPP 7 Bästa ansiktsserumen med C-vitamin. Känner du redan till dem?

Ansiktsserum med C-vitamin är en kosmetisk produkt som alla kvinnor borde äga – det ljusnar, lyser upp, återupplivar och regenererar huden. Tyvärr är det svårt att välja rätt serum om man inte har någon bakgrundsinformation om det. För att förändra det vill vi presentera de 7 bästa ansiktsserumen med C-vitamin för dig, som omfamnar din hud med öm vård och hjälper till att bevara dess vackra och ungdomliga utseende längre. Fortsätt läsa för att ta reda på om du kanske redan känner till de här värdiga produkterna.

Innan du fokuserar på ansiktsserum i sig måste du förstå att inte alla typer av C-vitamin fungerar på samma sätt. När det används i sin grundform verkar C-vitamin vara instabilt och har svårt att tränga in i huden. Med det i åtanke blir det tydligt att det är bättre att leta efter de C-vitaminderivat som ger bättre effekter och som inte bryts ner innan de når de djupaste hudlagren.

Extra antioxidantinnehåll är också en fördel för ett ansiktsserum med C-vitamin. När de används tillsammans ökar serumets effektivitet dramatiskt. Dessutom bör du vara uppmärksam inte bara på växtextrakten som ett ansiktsserum är berikat med utan även på deras procentuella bidrag. För mycket näringsämnen trots allt inte gynnsamt för huden.

Här är det allra viktigaste! Välj de hudvårdsprodukter som rekommenderas av användare, eftersom det endast är endast pålitliga recensioner och kommentarer som kan ge dig ett brett perspektiv och som berättar om en produkt du vill köpa är det bästa ansiktsserumet med C-vitamin för dig!

Visste du att…?

C-vitaminen råkar ha ett smeknamn – vitaminernas drottning – eftersom den ger mycket fler gynnsamma effekter inom hudvård än den sedan länge kända E-vitaminen. Den är inte bara en kraftfull antioxidant utan även ett naturligt solskyddsmedel. Den skyddar därav huden från allt som kan orsaka skada, fläckar eller påskynda åldrandet. För de flesta är C-vitaminen känd för sin förmåga att göra hyperpigmentering ljusade, och när den används regelbundet får den hyn att glänsa, vilket gör hudens utseende ännu mer ungdomligt. Den är utan tvekan en ingrediens som är värd att leta efter i skönhetsprodukter, som särskilt behövs om man har matt och problematisk hud. Om du har akne kan du ta för givet att C-vitamin minskar irritation och påskyndar hudens självläkande processer. Om du har upptäckt fina linjer kommer C-vitamin att förbättra motståndskraften och förfina hudens struktur. Om du har ytliga blodkärl kommer det här väsentliga näringsämnet att göra blodkärlens väggar starkare för att förhindra att de brister ytterligare.

TOPP 7. DE BÄSTA ANSIKTSSERUMEN MED C-VITAMIN

1:a plats: Nanoil Vitamin C Face Serum

Nanoil Vitamin C Face Serum får den välförtjänta första platsen i topplistan för ansiktsserum med C-vitamin. Det är en ny produkt bland vitaminberikad kosmetika avsedd för hudvård, som helt klart har tagit marknaden med storm. Att den är lätt, snabbabsorberande och effektiv är de egenskaper som de som har använt Nanoil Vitamin C Face Serum framställer som de mest tillfredsställande. Redan efter första användningen kan du se betydliga förbättringar: huden blir återfuktad och glänsande.

På grund av etylaskorbinsyran – den mest stabila C-vitaminen – i kombination med det antioxiderande Punarnava-extraktet, kan Nanoils ansiktsserum för var dag som går ta bort hyperpigmentering, säkerställa hudens motståndskraft och minska olika hudproblem som t.ex. akne. Sist men definitivt inte minst, får du ännu fler fördelar om du använder det här serumet även på morgonen (inte bara innan du går och lägger dig). Om du behandlar huden med det här serumet på morgonen kommer det att skapa ett okänsligt lager som skyddar huden mot UV-strålar.

Storlek: 50 ml

Om du vill känna fördelarna med det bästa ansiktsserumet med C-vitamin på din hud, gå då in på www.nanoil.se och beställ Nanoil Vitamin C Face Serum med ett riktigt bekvämt hemleveransalternatisv.

2:a plats: Sesderma C-VIT Liposomal Serum

En stark konkurrent till det bästa serumet är ansiktsserumet från Liposomal som tillverkas av Sesderma. Liksom vinnaren är den formulerad med samma typ av C-vitamin och två andra vegetabiliska extrakt (Ginkgo biloba och apelsin), men den förlorar i kategorin för bästa formula. Sesderma-serumet är mättat med ett ämne som inte går att beskriva som helt naturligt, så det är inte bra för alla hudtyper (t.ex. känslig hud).

Sesdermas ansiktsserum C-VIT kan användas morgon och kväll. Trots att man applicerar det två gånger om dagen får man tyvärr inte de effekter man vill ha särskilt snabbt. Den här produkten rekommenderas för hud som är aknebenägen, som påverkas av pigmentfläckar och även mogen hud. Varför? Då det här serumet kan uppmuntra cellulär omsättning, ta bort fria radikaler och ge huden sin förlorade utstrålning tillbaka.

Storlek: 30 ml

3:e plats: Timeless 20% C + E + Ferulic Acid Serum

Den sista platsen på podiet tar Timeless-ansiktsserumet som är forrmulerat med C- och E-vitamin och ferulsyra. Dess lätta konsistens gör den till en perfekt produkt att använda morgon och kväll. Grundingrediensen som används i det här rinniga serumet är ren C-vitamin, vilket innebär att det här näringsämnet inte är stabilt. Det innebär i sin tur att de effekter som uppnås är mindre dramatiska jämfört med de föregående två produkterna. Ändå är det ett av de bästa hudupplysande ansiktsserumen med C-vitamin avsedd för daglig applicering. Det här ansiktsserumet hanterar utan tvekan mindre missfärgningar, förfinar hudens struktur och gör att den blir subtilt strålande och ser yngre ut.

Storlek: 30 ml

4:e plats: Pixi Vitamin-C Serum Brightening Concentrate

Ett annat vitamin C-berikat ansiktsserum som är värt att ge lite uppmärksamhet är ett ljusande koncentrat som lanserats av PIXI. Eftersom det är en av de dyraste produkterna i den här listan hamnade den inte på podiet. På samma sätt som Timeless-serumet är den här produkten också formulerad med vanlig askorbinsyra som bryts ner ganska snabbt. Syran kombineras med grapefruktvatten, aloe-bladjuice, ferulsyra, extrakt av citrusfrukt, retinol och många andra ämnen – ingrediensförteckningen är väldigt lång.

Vitaminserumet från PIXI är perfekt för daglig hudvård eftersom det effektivt återställer hudens utstrålning, samt gör den mjuk och ljusare. Dessutom skyddar det huden från skadliga fria radikaler, vilket motverkar de tecken på åldrande som fria radikaler oundvikligen utlöser.

Storlek: 30 ml

5:e plats: Creamy Ageless Opuntia Serum

Ett av de dyraste men samtidigt ett av de bästa ansiktsserumen med C-vitamin är det här återfuktande oljeserumet Ageless Opuntia från Creamy. Det överraskar oss redan från början – det är den enda hudvårdsprodukten av den sorten som är klädd i en helt svart glasflaska med otroligt minimalistisk design. Innehållet är uppenbarligen det som betyder mest och i det här fallet innehåller flaskan opuntiaolja, växtextrakt, C-vitamin upplöst i olja och koenzym Q10. Även om det här inte är det bästa föryngrande ansiktsserumet som finns, ökar det definitivt fuktnivån i huden, gör den ljusare, förbättrar motståndskraften och förhindrar att rynkor dyker upp i förtid.

Storlek: 10 ml / 30 ml

6:e plats: DermoFuture Repair Therapy with Vitamin C

DermoFuture är en av de billigaste produkterna med C-vitamin avsedda för daglig användning. Man bör dock komma ihåg att ett lågt pris ofta innebär låg kvalitet. Det här ansiktsserumet är inte formulerat med stabil C-vitamin och dess koncentration är mycket lägre än i produkterna i det högre prisintervallet. Om du ser det här ansiktsserumet som en bra produkt för nybörjare kan du vara nöjd med det serumet erbjuder. Fortsätt använda DermoFuture Repair Therapy with Vitamin C dagligen för att märka en hudförbättring i form av en förbättrad lyster och utstrålning. Naturligtvis beror de effekterna inte bara på C-vitaminen eftersom den här produkten också innehåller apelsinextrakt, glycerin, arbutin och hyaluronsyra.

Storlek: 20 ml

7:e plats: Physicians Formula Skin Booster Vitamin Shot

Den sista produkten i vår lista är ett ansiktsserum som rekommenderas till de som har en mindre budget, men som vill införa C-vitamin i sina regelbundna skönhetsritualer. Själva hudvårdsprodukten är ett nytt ansiktsserum lanserat av Physicians Formula. Även om det passar för alla hudtyper, uppnår serumet sin fulla potential när det används för att bekämpa pigmenteringsfläckar och de första ålderstecknen. Liksom vissa ansiktsserum i den här listan är koncentrationen av C-vitamin i Skin Booster Vitamin Shot inte hög, men det är en ganska bra formula som synligt lyser upp, ger näring och gör huden ljusare.

Storlek: 30 ml

Andra högt rankade ansiktsserum med C-vitamin

1. Obagi Serum 20% Professional-C
2. It’s Skin Power 10 Formula VC Effector
3. Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate
4. Paula’s Choice C15 Super Booster
5. Liqpharm LIQ CC Rich 15% Vitamin C Boost
6. Dermomedica 20% Vitamin C Serum
7. Paese Serum Vitamin C 10%
8. Clochee Antioxidant Oil Serum with Vit. C
9. Image Skincare Vital C Hydrating Antioxidant A C E Serum
10. Dermalogica Biolumin-C Serum