Vilken är den mest rekommenderade ögonbrynspennan? VÅRA TOPPVAL

Vilka effekter ger en sminkpenna för ögonbrynen?

+ mångsidig
+ hela ögonbrynssminket kan läggas med den
+ ritar extra ögonbrynshårstrån
+ skapar korrekt ögonbrynsform
+ otroligt precis och praktisk
+ liten, lätt, passar i handväskan

Mest rekommenderade ögonbrynspennan? Våra TOPPVAL

1. Nanobrow Eyebrow Pencil – den bästa ögonbrynspennan

brynspenna nanobrow

Drömlik ögonbrynspenna! Fantastiska färger, mjuk konsistens, glider smidigt över huden och ger en fantastisk makeup med hög precision. Det är en populär produkt som hyllas av såväl tillfälliga shoppare som professionella makeupartister. Den erbjuder fyra härliga, raffinerade nyanser. De neutrala nyanserna kommer att tilltala dem med kall och varm hudton. Den ultratunna spetsen gör dig till en expert på att rita till små hårstrån och kamouflera glesa områden. Pennan är indragbar och behöver inte vässas. Formulan är väldigt effektiv, men hur är det med priset? Super! Vi har inget att klaga på så vi deklarerar med full kraft: Nanobrow Eyebrow Pencil är den bästa ögonbrynspennan!

Officiell hemsida: www.nanobrow.se

2. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Detta är inte det mest uppskattade valet i vår ranking, men den är… nästan perfekt! Det är trots allt en av de första utdragbara pennorna utrustade med en borste, skapad av berömda Anastasia Soare, en välkänd kosmetikatillverkare. Denna ögonbrynspenna rekommenderas av professionella makeupartister: de gillar den för att den finns i tolv nyanser. Produkten som lanserats av ”ögonbrynsdrottningen” är ett sätt för snabb och vacker makeup. Den kommer att blända dig med sin pigmentering, otroliga mjukhet och långvariga resultat. Ögonbrynsmakeup som läggs med Brow Wiz är definitivt väldigt av hög precision och professionalitet. Det är synd att den är så dyr.

3. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler

Fenty Beauty är Rihannas stolthet och glädje. Hennes produkter förtjänar hög plats i vår lista eftersom de definitivt är av högsta kvalitet. Ögonbrynspennan Ultra Fine Brow Pencil & Styler är välkänd och rekommenderas ofta eftersom den lanserats av en musikstjärna. Det finns dock viktigare aspekter att ta hänsyn till än hennes popularitet. Kanske är det inte den bästa ögonbrynspenna i vår topplista (priset är en negativ egenskap), men den har ändå många fördelar som exempelvis ett stort utbud av färger (det finns fjorton nyanser totalt) och formeln är både vattenfast och hållbar. Den är utrustad med en ovanlig borste: den liknar inte alls en spoolie. Dess form är tänkt att göra det lättare att blanda ut produkten. Är den verkligen bättre och mer revolutionerande? Det är helt upp till dig.

4. CLINIQUE Quickliner For Brows

Detta är en bra ögonbrynspenna som kan användas av er med mycket känslig och sensitiv hud. Produkten låter dig rita supertunna linjer samtidigt som dess fina pigment hjälper till att skapa ett vackert och levande utseende. Det är inte riktigt ett vanligt val, vilket är synd eftersom effekterna är ganska bra. Pennan färgar, konturerar och definierar ögonbrynen ganska bra. Den behagliga formulan behåller den snygga ögonbrynslooken och håller brynen i gott skick hela dagen. Precis som tidigare nämnda produkter så behöver den inte heller vässas.

5. Benefit Cosmetics Precisely, My Brow Pencil

Benefit är en designer-penna som blivit viral på sociala medier. Benefits produkter har fått ett rykte om hög kvalitet och tillfredsställande resultat. Den här ögonbrynspennan tog sig in i vår topplista tack vare att den är väldigt hållbar och vattenfast. Tillverkaren hävdar att den sitter kvar på huden i upp till 36 timmar…. Det tror vi på, även om vi inte skulle vilja undvika att ta bort smink på så länge. På tal om sminkborttagning – pennans smink är svårt att få bort och du måste gnugga huden ganska hårt. En annan fördel är dock det breda utbudet av färger. Pennan är dessutom mycket robust: du behöver inte oroa dig för att den går sönder. Även om det inte är den bästa ögonbrynspennan förtjänar den en plats i vår topplista.

6. Urban Decay Brow Blade

Urban Decay är ett varumärke som är känt för sina underbara ögonskuggor – deras paletter är välkända över hela världen. Är deras ögonbrynspenna också en kosmetisk succé? Även om den hamnar på sista plats här, är den utan tvekan en bra och bekväm produkt att använda: den mjuka, lite krämiga spetsen är unik! Tänk dock på att du inte bör trycka den för hårt mot huden eftersom den tyvärr lätt går sönder. Urban Decays penna har en vattenfast formula samtidigt som dess spets är så tunn att den ger maximal precision. Priset skulle kunna vara lägre, särskilt med tanke på att spetsen inte är särskilt lång…. Intressant nog är pennan utrustad med en borste, inte en spoolie. Räcker det för att blanda linjerna och konturerna ordentligt? Ännu en subjektiv fråga.