Bourjois Little Round Pot – det bästa rouget någonsin!

För några månader sedan var jag på jakt efter ett perfekt rouge. Jag sminkar mig oftast tidigt på morgonen, och har inte tid att komplettera det under dagen. Det var viktigt för mig att hitta en produkt som varar länge, och som till skillnad från många rouge inte gör att jag ser trött i slutet av dagen. Många av er rekommenderade Bourjois Little Round Pot Blush som den perfekta lösningen. Jag var skeptisk, men all min oro försvann så fort jag kollade in Bourjois avdelning på mitt lokala Sephora. Jag har valt nyansen Rose Ambre eftersom det passar min hud så bra.

Rouget säljs i en söt, rosa, stadig förpackning. Det är en bakad produkt som innehåller en viss mängd pigment. Jag borde ta en paus här och nämna att när jag valde mitt rouge provade jag också flera nyanser, och jag märkte att en del av dem var dåliga på att ge färg. Jag har inte upplevt det problem med Rose Ambre, och ett lager är tillräckligt för att ge mig en hälsosam lyster. Jag kan ärligt säga att det räcker hela dagen, och jag får många komplimanger. Det är nästan omöjligt att göra av med allt rouge. Jag har använt det i fem veckor nu, och det börjar inte ens ta slut. Jag skulle inte kasta bort något rouge från Bourjois, även om det var två år gammalt. Jag har dock hört att även fast det räcker länge så kan det ta slut rätt snabbt.

Jag måste erkänna att jag gillar att det säljs på apoteket, vilket gör det prisvärt. Jag har hört att Bourjois äger Chanel och att rouge från båda märkena är likadana, förutom priset förstås. Jag älskar att det är en liten produkt och att det har en bekväm borste. Jag förvånades över hur bra huden smälter in i huden, och ger den en diskret, skimrig, hälsosam och naturell look. Det ger mig en silkeslen yta. I normala fall är rouge doftfria, men Little Round Pot doftar som rosor med exotiska kryddor. Det är subtilt och härligt. Om du vill ha en hälsosam glans bör du prova Little Round Pot. Jag garanterar att du kommer älska det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *