Korta, raka fransar?

Det hade jag också, men inte nu längre. Efter att jag börjat använda Nanolash serum är mina fransar extremt långa! Jag kunde inte tro det först, men den här grejen fungerar verkligen.

Innan jag började använda Nanolash, för fyra månader sedan, var mina fransar superkorta och tunna. Om du läst mina tidigare inlägg vet du säkert att jag inte bar mascara. Mina fransar var så korta att jag inte ens kunde fånga upp dem med ögonfransböjaren. Ibland, när jag väl lyckades applicera mascara, såg det bra ut i några minuter, men sedan ”lade” de sig ner och gjorde det svårt att se. Jag hörde talas om Latisse, men när jag frågade min läkare sade han att jag inte skulle kunna få tag i det i det här landet. Latisse och andra starka balsam kan dessutom irritera din iris och ändra ögonfärgen till brunt. Jag har underbara gröna ögon, och jag vill gärna behålla deras färg. Sedan läste jag Anns blogg och hon har autentiska, vackra ögonfransar, och hon sade att det var tack vare Nanolash. Jag kollade upp det online och beställde det utan tvekan. Jag är mycket glad för det, för Nanolash har drastiskt förändrat mitt utseende.

Resultatet är fantastiskt. Mina fransar är tjockare i glesa områden, och de verkar fylligare. De växer otroligt mycket och jag kan ärligt säga att jag aldrig har haft så långa fransar. Det är fortfarande en chock att se mig själv i spegeln och se hur mina ögon står ut. Jag ska försöka ta några ”efterbilder” och ladda upp dem, när jag hittar min kamera. Jag har nyligen flyttat till andra sidan staden, och det kommer ta lite tid innan jag hittar alla mina saker. Jag valde Nanolash eftersom det rekommenderades av min skönhetstekniker som ett av de mest effektiva, men ändå skonsamma, fransserumen.

Det var mycket viktigt för mig att produkten bestod av naturliga, säkra ingredienser. Jag kommer fortsätta använda detta balsam, och jag planerar att köpa på mig ett lager så att det inte tar slut i framtiden. Mina vänner ger mig komplimanger för fransarna hela tiden, och jag måste säga att det känns riktigt bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *