Vilken Hårmask med Keratin är Bäst? Läs Recensioner av de BÄSTA Produkterna!

Ärv ditt hår väldigt torrt, skört och matt? Att försöka få det att bli bättre kan vara som en riktig mardröm. Trassliga, frissiga och otämjda lockar. Men tack och lov så finns det ett sätt att fixa det på! Du behöver en bra mask som reparerar skador samt ger tillbaka glansen, spänsten och lenheten i håret. En produkt av bra kvalitet förbättrar även hårskaften och skyddar dem från skador framöver. Vilken mask är då bäst? Jo, den mer keratin förståss! Vi hjälper dig välja den med bäst effekt.

Vad orsakar skadat hår?

Det finns många saker som orsakar skada på våra frisyrer och det kan därmet vara svårt att hålla dem i perfekt skick. Förutom skador på grund av opassande produkter så kan håret även ta skada då det hanteras (handdukstorkning, då vi sover med vått hår, att det dras i, att det gnids), värmestyling, hårföning, starkt solljus, kyla eller till och med föroreningar, rök och toxiner. Ju st därför är skyddet lika viktigt som att det repareras.

Hur tar man hand om skadat hår?

  1. ÅTERFUKTA håret från insidan och skydda det mot fuktförlust. Använd skyddande mists, serum och oljor.
  2. ANVÄND EN KERATIN MASK. Använd en bra hårmask en, eller för skadat hår, två gånger per vecka. Den kommer reparera skadorna inuti håret som gör att det ser fint ut utanpå.
  3. SKYDDA skadat hår. Att skydda håret mot skada och effekterna av miljömässiga faktorer är väldigt viktigt. Använd UV filter för att undvika den varma luften som flödar under hårtorkning. Sluta använda plattång.

Masker för skadat hår

En hårmask är bästa behandligne man kan göra hemam för att få vackert och friskt hår. Med en bra mask kan man verkligen få ett hår som är som nytt. Välj den bästa masken och se hur den är den viktigaste delen av hårvårdsrutinen. Vi komemr visa dig de bästa hårmaskerna med keratin som kommer ge resultat för dina ansträngningar. Inga fler misslyckade försök att återuppliva håret. Prova en professionell behandling som verkligen funkar. Kolla in de mest anmärkningsvärda hårmaskerna med keratin!

Hårmasker med Keratin: Vilken är bäst? Recensioner av de bästa produkterna

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

Den bästa masken för skadat hår man kan använda hemma! Hur vet vi att den är bäst? För vi läste recensionenra och kommentarerna om dess effekter. Tusentals kvinnor älskar Nanoil Keratin Mask …för att den verkligen funkar! Dessutom så är den lätt och överbelastar inte håret och gör det glansigt, starkt, ger studs en underbar doft åt håret.

Innehållet är hemligheten bakom dess framgång. Nanoil Keratin Mask innehåller hydrolyserat keratin som är proteinet med mest föredelar för håret! Formulan innefattar också pro-vitamin B5 som är nödvändig för friskt och vackert hår. Panthenol förbättrar reparations processen genom att förstärka keratinets effekt och den har ytterligare ett till viktigt ändamål, vilket är att den förskönar redan från första användningen och gör håret lenare och lättare att kamma samt mer tåligt. Effekten blir ett friskt och fantastiskt hår ända från rötterna till topparna!

Ett bra pris, stor förpackning (300 ml) och hemleverans är vad som får oss att tycka om Nanoil Mask ännu mer. Kolla in den på www.nanoil.se.

2. PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Vissa tror att man måste betala mycket pengar för att få en effektiv produkt. Här är något för dem: Phytokeratine Extreme Exceptional Mask.

Denna keratin masken är utformad för att reparera skadat hår. Formulan förtjänas att uppmärksammas då den passar skadat och torrt hår, såväl som skört hår med brutna toppar. Förutom plantan keratin (veganvänlig) så innehåller den peonextrakt, sapotesmör och baobabolja som gör att håret blir återfuktat, starkt och fritt från trassel. Masken gör håret mindre statiskt och mer motståndigt mot skador. Dock så är det dyra priset och den lilla förpackningen det som avskräcker många tjejer från detta serumet.

3. LANZA KERATIN HAIR MASK

Denna 200-ml masken är kostsam. Om du har skadat hår och är redo att betala mycket så kommer du tycka om denna blandning av keratin och naturliga oljor. Det tar längre tid för Lanza Keratin Healing Oil att ge sina effekter men den funkar väl då det gället att skydda håret mot skador och utomstående faktorer.

Använd den regelbundet för att få håret att se bättre ut efter en tid. Masken kombinerar keratin med naturligao ljor för att återuppliva håret och ge det näring. Trots att den inte verkar intensivt så har denna masken en balsamerande effekt och kan användas på alla hårtyper.

4. VALMONT HAIR RECOVERING KERATIN MASK

Valmonts200-ml mask är perfekt för extremt skadat och överbearbetat hår (orskat av plattat hår, färgning, permanenta vågor eller blekning). Masken är väldigt dyr men är även rekommenderd av hårstylister. Masken tämjer och jämnar ut håret efter första användningen. Men för att få den reparerande effekten får man vänta längre.

Vid regelbunden användning kan man förvänta sig återupplivat och närat hår. Tillverkaren lovar att bara tre minuter är tillräckligt för att håret ska bli lent och mjukt. Någon som vill ta reda på det? Då är det bäst att du väntar på att få en rabatt (en rejäl rabatt). Eller välja en annan mask som får bra recensioner.

5. GOLDWELL KERASILK RECONSTRUCT HAIR MASK

En starkt reparerande effekt är vad som väger upp mot en ganska liten förpackning (200 ml till ett dyrt pris). Goldwell Keratin Mask är utformat för väldigt torrt, blekt och överbearbetat hår. Produkten är tjock och återfuktar även väldigt styvt och torrt hår och lämnar ett aningen fett lager på hårets yta.

Masken håller fukten kvar inuti håret och skyddar mot torka och skador p ågrund av värme och manuell hantering. Den stänger ytan på hår som är väldigt poröst och hindrar håret från att bli statiskt och trassligt. Om ditt hår är extremt skadat och du inte kan få kontroll på det så kan det vara en bra idé att välja Goldwell masken.