Nanoil för håret – en oljornas stjärna

Naturliga oljor och hårolja är det bästa alternativet för dig som vill vårda, reparera och försköna ditt hår. Därför är det inte konstigt att skönhetsbranschen är full av håroljor. Tyvärr leder många av dem bara till besvikelse. Många håroljor innehåller silikon, parabener och många andra ämnen som skadar håret. Det finns en produkt som skiljer sig från mängden, och den har vunnit många kvinnors hjärtan.

Nanoil hårolja är elegant och exklusiv. Den kommer aldrig att skada håret eftersom den inte innehåller parabener, silikon eller andra akneframkallande ämnen. Produkten innehåller många värdefulla oljor som valts ut och blandats för att matcha tre sorters porositeter.

Nanoil har fokuserat på de viktiga detaljerna. Det finns tre versioner av oljan, och alla tre versioner har olika sammansättningar och passar olika hårtyper. Nanoils tillverkare vet att varje hårtyp behöver olika näringsämnen. Därför finns det tre versioner av Nanoil, som uppfyller behoven för olika sorters hår.

 • Nanoil för hår med låg porositet passar den vars hår är tjockt, starkt, tungt, och ofta blir oljigt. Håret saknar volym och det kan vara svårt att hitta lämpliga hårvårdsprodukter.
 • Nanoil för hår med mellanhög porositet passar den vars hår skadas och är svårt att styla. Den här sortens hår är tunt, statiskt, och har torra eller kluvna ändar. Håret blir svagare från rötterna, och håret faller av.
 • Nanoil för hår med hög porositet passar den vars hår är mycket skadat och uttorkat. Det saknar glans, livlighet och volym, och blir ofta skört. Det blir snabbt uttorkat, vilket skadar balansen i lipidlagret. Det ser inte så bra ut, särskilt inte när dess toppar blir torra och kluvna.

nanoil för alla hårtyper

Ingredienserna i de olika versionerna av Nanoil är noggrant utvalda för att vårda och reparera hår, och för att göra håret friskt och vackert. Samtliga versioner består av olika naturliga oljor (som passar hårets porositet) och andra extraordinära ämnen som förstärker produktens effekter (t.ex. panthenol, keratin, lanolin, silke och UV-filter).

Nanoil vet att de inte finns någon universell produkt som passar alla hårtyper. Åratals forskning på hårets struktur och porositet har visat att de tre sorternas hår har olika behov, och därför behöver olika näringsämnen. Felaktig omvårdnad hjälper inte håret. Tvärtom kommer det försvaga hårets skick och utseende. Därför utgör de tre sorternas Nanoil en revolutionär lösning. Allt du behöver göra är att ta reda på vilken hårtyp du har, hitta dess porositet, och börja använda Nanoil. Produkten kan användas på ett flertal sätt.

Nanoil är inte bara en behandling för hårbotten. Den vårdar allt. Tack vare Nanoil behöver du aldrig mer köpa mask, stylingprodukter, värmeskydd, lotion, glansig sprej eller serum för kluvna toppar. Nanoil kan ersätta alla dessa produkter. Du kan använda Nanoil i hårbotten eller håret (och skölja bort det om du vill), i torrt eller vått hår – använd oljan som du vill, när du vill, och till och med var du vill. Nanoil hårolja erbjuder ett oändligt antal möjligheter!

VISSTE DU ATT

naturliga oljor är den koncentrerade kraften hos naturligt vårdande ingredienser som utvunnits från frön och plantor från hela världen. Oljor är en god källa till flavonoider, mineraler, vitaminer och goda fettsyror. De är de oslagbara vinnarna när det gäller att vårda och reparera håret.

hårets porositet är ett av de viktigaste kriterierna för att kunna definiera hårets skick, dess behov och rätt sätt för att vårda håret. Porositeten definierar hur stora hål det är i fibrerna. Det finns tre sorters porositet: låg, mellanhög, och hög. Ju högre porositet, desto mer skadat är håret.

håroljor är en behandling som går ut på att applicera en naturlig olja eller en noggrant utvald blandning oljor i håret och (helst) i både hår och hårbotten. Oljan måste matcha hårets porositet för att partiklarna ska kunna tränga in mellan hårets fibrer.

Hemsida: nanoil.se

19 Comments “Nanoil för håret – en oljornas stjärna”

 1. Danielle S.

  Jag har använt linolja de senaste månaderna och jag kan se att mitt hår blir van vid det så det är dags för förändring och jag måste leta efter något nytt 🙂

  Svara
  • Gretchen

   Hårets porositet har på något sätt sjunkit, jag hade en liknande situation: Jag använde nanoil för hår med hög porositet eftersom mitt hår var väldigt torrt och skadat och efter några månader förbättras dess tillstånd avsevärt och jag var tvungen att byta till nanoil för medium porositet hår! För tillfället är mitt hår stärkt och tjockare

   Svara
 2. Maja

  Jag älskar hur mitt hår känns efter oljebehandling!

  Svara
 3. Alex

  Om det inte var för den här oljan skulle jag ha halmlikt hår;)

  Svara
 4. Caroline

  Det är fantastiskt att det finns oljor avsedda för olika hårtyper, det är en större förändring som de kommer att hjälpa till

  Svara
 5. HimmelFall

  Enligt detta test är mitt hår mycket poröst men jag är säker på att det inte alltid var så. Det blev skadat av år av blekning och rätning. Även om jag applicerar en mask efter varje tvätt, är den fortfarande skör och torr

  Svara
  • Josefin

   Jag lyckades stärka sådant hår och förbättra dess skick tack vare denna olja, så jag kan rekommendera det

   Svara
 6. Maggan

  En riktigt bra artikel, jag har inte hört talas om denna olja tidigare

  Svara
 7. eldfagel

  min frisör berättade för mig om det och jag har använt det i några månader. Det är verkligen fantastiskt för mig och litar på mig, jag har använt många produkter som rekommenderas av hårgalningar och det här visade sig vara det bästa

  Svara
 8. Lisa9

  ganska dyrt 🙁

  Svara
  • LydiaL

   Priset är inte alls högt för en sådan kosmetik, några av dessa oljor som ingår i nanoil är inte lätta att producera och därmed priset. Kedjebutiker är fulla av billiga oljor och den verkliga oljan är inte ens där. Inget annat sätt än att betala mer för en bra kvalitetsprodukt

   Svara
  • Josefin

   Jag beställde två flaskor tillsammans med min syster och det var billigare

   Svara
 9. ciara-blogg

  den för hår med låg porositet hjälpte mig mycket! Håret brukade vara livlöst och ibland var jag tvungen att tvätta det två gånger om dagen eftersom det blev oljigt så snabbt

  Svara
 10. Ellen

  Effekten var inte så spektakulär, kanske har jag inte använt det tillräckligt länge men det chockade mig inte de första gångerna jag använde det;)

  Svara
 11. Agnes

  Jag måste slutligen prova håroljebehandling eftersom jag fortsätter att hitta positiva recensioner om det

  Svara
 12. Jessica

  Naturliga oljor är de mest effektiva hårvårdsprodukterna

  Svara
  • ciara-blogg

   Om du väljer rätt olja för din hårtyp så kan den här oljan verkligen göra underverk

   Svara
   • Andrea

    så kanske jag valde fel (kokosolja) eller jag gjorde något felaktigt, jag har ingen aning om varför mitt hår såg så illa ut efter att ha oljat håret

    Svara
    • ciara-blogg

     Du måste först prova mycket oljor och olika metoder för applicering innan du lär dig vilken som passar dig mest

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *