Nanoil för håret – en oljornas stjärna

Naturliga oljor och hårolja är det bästa alternativet för dig som vill vårda, reparera och försköna ditt hår. Därför är det inte konstigt att skönhetsbranschen är full av håroljor. Tyvärr leder många av dem bara till besvikelse. Många håroljor innehåller silikon, parabener och många andra ämnen som skadar håret. Det finns en produkt som skiljer sig från mängden, och den har vunnit många kvinnors hjärtan.

Nanoil hårolja är elegant och exklusiv. Den kommer aldrig att skada håret eftersom den inte innehåller parabener, silikon eller andra akneframkallande ämnen. Produkten innehåller många värdefulla oljor som valts ut och blandats för att matcha tre sorters porositeter.

Nanoil har fokuserat på de viktiga detaljerna. Det finns tre versioner av oljan, och alla tre versioner har olika sammansättningar och passar olika hårtyper. Nanoils tillverkare vet att varje hårtyp behöver olika näringsämnen. Därför finns det tre versioner av Nanoil, som uppfyller behoven för olika sorters hår.

  • Nanoil för hår med låg porositet passar den vars hår är tjockt, starkt, tungt, och ofta blir oljigt. Håret saknar volym och det kan vara svårt att hitta lämpliga hårvårdsprodukter.
  • Nanoil för hår med mellanhög porositet passar den vars hår skadas och är svårt att styla. Den här sortens hår är tunt, statiskt, och har torra eller kluvna ändar. Håret blir svagare från rötterna, och håret faller av.
  • Nanoil för hår med hög porositet passar den vars hår är mycket skadat och uttorkat. Det saknar glans, livlighet och volym, och blir ofta skört. Det blir snabbt uttorkat, vilket skadar balansen i lipidlagret. Det ser inte så bra ut, särskilt inte när dess toppar blir torra och kluvna.

nanoil för alla hårtyper

Ingredienserna i de olika versionerna av Nanoil är noggrant utvalda för att vårda och reparera hår, och för att göra håret friskt och vackert. Samtliga versioner består av olika naturliga oljor (som passar hårets porositet) och andra extraordinära ämnen som förstärker produktens effekter (t.ex. panthenol, keratin, lanolin, silke och UV-filter).

Nanoil vet att de inte finns någon universell produkt som passar alla hårtyper. Åratals forskning på hårets struktur och porositet har visat att de tre sorternas hår har olika behov, och därför behöver olika näringsämnen. Felaktig omvårdnad hjälper inte håret. Tvärtom kommer det försvaga hårets skick och utseende. Därför utgör de tre sorternas Nanoil en revolutionär lösning. Allt du behöver göra är att ta reda på vilken hårtyp du har, hitta dess porositet, och börja använda Nanoil. Produkten kan användas på ett flertal sätt.

Nanoil är inte bara en behandling för hårbotten. Den vårdar allt. Tack vare Nanoil behöver du aldrig mer köpa mask, stylingprodukter, värmeskydd, lotion, glansig sprej eller serum för kluvna toppar. Nanoil kan ersätta alla dessa produkter. Du kan använda Nanoil i hårbotten eller håret (och skölja bort det om du vill), i torrt eller vått hår – använd oljan som du vill, när du vill, och till och med var du vill. Nanoil hårolja erbjuder ett oändligt antal möjligheter!

VISSTE DU ATT

naturliga oljor är den koncentrerade kraften hos naturligt vårdande ingredienser som utvunnits från frön och plantor från hela världen. Oljor är en god källa till flavonoider, mineraler, vitaminer och goda fettsyror. De är de oslagbara vinnarna när det gäller att vårda och reparera håret.

hårets porositet är ett av de viktigaste kriterierna för att kunna definiera hårets skick, dess behov och rätt sätt för att vårda håret. Porositeten definierar hur stora hål det är i fibrerna. Det finns tre sorters porositet: låg, mellanhög, och hög. Ju högre porositet, desto mer skadat är håret.

håroljor är en behandling som går ut på att applicera en naturlig olja eller en noggrant utvald blandning oljor i håret och (helst) i både hår och hårbotten. Oljan måste matcha hårets porositet för att partiklarna ska kunna tränga in mellan hårets fibrer.

Hemsida: nanoil.se