TOPP 4 brow pomades. Lär känna våra favoriter! [RANKLISTA]

Letar du efter en hållbar sminkprodukt för ögonbrynen som låter dig skapa en unik look för alla tillfällen? Vi vill göra det enkelt för dig och har därför sammanfattat fyra pomades som är succéer på skönhetsmarknaden. Kolla in vår topplista!

Från och med nu kommer din ögonbrynsmakeup vara enkel, njutbar men framförallt – noggran. Lär känna fyra av de bästa brow pomades så att du alltid kan se snygg ut.

TOPP 4 brow pomades

1. NANOBROW EYEBROW POMADE

nanobrow eyebrow pomade

Storlek: 6g

Denna ikoniska och idiotsäkra pomade åtnjuter stor popularitet över hela världen. Ta kontroll över utseendet på dina ögonbryn på ett ögonblick och upplev hur alla blickar vänds mot dig med din underbara glöd. Nanobrow pomade hjälper dig att uppnå önskad ögonbrynsform, fylla i ögonbrynen med uttrycksfulla, naturliga färger och maskera eventuella glesa fläckar i dina ögonbryn. Vid behov kan du lägga till lite extra hår! Den vattentäta, hållbara formulan håller hela dagen så du behöver inte justera din sminkning under dagen. Skulptera och fyll i ögonbrynen för hela dagen! Konsistensen är fantastisk och silkeslen vilket gör stylingen mycket mer njutbar och komfortabel. Det är en briljant produkt för alla som inte är proffs på att sminka ögonbrynen med pomade. Dina ögonbryn kommer äntligen vara vackra och noggrant lagda. Du behöver inte oroa dig över att dina ögonbryn är fläckiga eller glesa. Nanobrow Eyebrow Pomade är ett sätt för att få perfekta ögonbryn med minimal ansträngning. Det är en perfekt tjock och underbar produkt för både vardagliga sminkningar och utekvällar. Denna hållbara och formbara pomaden har skapats för kvinnor som inte är nöjda med sina ögonbryn. Denna pomade hyllas för den enkla appliceringsprocessen, långvarig prestanda och fantastiska resultat. Fantastiskt värde för pengarna!

Kundrecensioner:

”Jag har ganska fina ögonbryn, men det finns några glesa fläckar och sluten på brynen är ojämna. Nanobrow Eyebrow Pomade hjälper mig att fixa till dem. Ett stort plus för perfekta, naturliga nyanser och superhållbara resultat!”

– Monika, 23

”Jag älskar uttrycksfull makeup men mina naturliga bågar är inte så kraftiga och snygga som jag vill ha dem. Nanobrow pomade ger mig otroliga effekter. Jag har blivit så van vid den att sminkningen bara tar några sekunder nu!”

– Mary, 40

”Denna pomade är en räddare i nöden för mina tunna, glesa och ljusa ögonbryn. WOW-effekt!”

– Lena, 29

Mer information kan hittas på de officiella webbplats: nanobrow.se

2. WBco The Brow Pomade

Storlek: 3g

Drömmer du om perfekt formade ögonbryn? Wbco har utvecklat en innovativ formula baserad på särskilt utvalda ingredienser som gör att dina hårstrån ser underbara ut, även utan smink. Den vattentäta, hållbara formulan ger en matt finish och överbelastar inte håren eller klibbar ihop dem. Skapa vackra ögonbryn med den perfekta texturen i denna pomade! Du kan välja bland fem intensivt pigmenterade nyanser för att få till en underbar sminkning fort och enkelt. Inga groteska eller överdrivna effekter! WBco pomade är väldigt lätt att använda: täck båda sidorna av borsten med produkten och platta till en av sidorna för att få till en skarp kant. Rita sen bara ut önskad form på ögonbrynen! Denna lätta men krämiga produkt har skapats för att leverera både kraftiga och subtila effekter. Du väljer själv! Pomadens vattentäta och hållbara formula håller sig i alla väderförhållanden. Denna produkt är definitivt värd att hålla koll på.

Kundrecensioner:

”Denna pomade funkar jättebra för mig. Jag hade inga problem med att hitta en matchande nyans för mitt blonda hår. Färgen är underbar och naturlig. Det känns som att jag kommer att använda den för alltid eftersom den är så effektiv”

– Liza, 33

”Pomaden av West Barn Co. har förändrat mitt liv! Mina ögonbryn ser mycket bättre ut och till och med en nybörjare som jag kan enkelt hantera användningen. Efter att ha provat alla möjliga ögonbrynsprodukter är denna absolut den bästa. Färgen är perfekt och håller länge!”

– Sylvia, 25

”Den bästa pomaden jag nånsin provat, ingen tevekan. Går snabbt att använda och färgerna är otroliga”

– Julia, 40

3. Benefit Cosmetics POWmade

Storlek: 5g

Denna krämiga brow pomade har berikats med intensiva pigment. Dina hårstrå kommer äntligen se ut som i dina drömmar! Förvandla dina ögonbrynen blixtsnabbt. Utmärkta nyanser hjälper dig att fylla i glesa områden naturligt i några få strykningar! Den krämiga och lätta konsistensen täcker håren och levererar en vacker silkeslen finish. Varar i upp till 36 timmar! Pomadans vattentäta formula torkar inte ut, flagnar inte och det sitter inte kvar några rester av produkten på ögonbrynen efter användning. En annan fördel är den inbyggda torkaren till borsten som ser till att du får perfekt mängd pomade på din borste. Du får en perfekt look utan ansträngning! Den särskilt designade, dubbelsidiga borsten fungerar alltid otroligt bra och du kommer aldrig att slösa på produkten. Fyll i ögonbrynen när som helst!

Kundrecensioner:

”Det är första gången jag någonsin använt en produkt som denna och jag tycker att det är en perfekt produkt för nybörjare. Formen hjälper dig att enkelt få bort överskott av produkten från borsten så att jag kan få till en naturlig look till vardags väldigt snabbt. Pigmenten är fantastiska och jag har inte stött på några problem med brow mapping eller att lägga en lite kraftigare makeup”

– Blanka, 26

”Jag förälskade mig direkt i denna! Produkten är supereffektiv och den lilla mängden som krävs garanterar perfekta effekter. Efter att ha använt den under lång tid kan jag säga att den aldrig torkar ut, vilket är ett stort plus! Den sitter kvar hela dagen på ögonbrynen”

– Julia, 41

”Det är en idealisk brow pomade. Alla borde ha denna i sminkväskan. Det är synd att jag upptäckte den så sent, men no regrets – den är fantastisk för mig!”

– Edith, 37

4. Refy Brow Pomade

Storlek: 1,5g

Gillar du noggrant stylade ögonbryn? Refy Brow Pomade kommer till räddning! Detta är helt enkelt en genialisk brow pomade. Vill du ha djupa och uttrycksfulla ögonbryn? Den specialdesignade, vinklade borsten gör det möjligt. Pomadens krämiga konsistens glider över huden och fyller i luckor och fläckar. Den matta finishen ser väldigt naturlig och snygg ut på samma gång. Du kan kombinera den med andra nyanser och skapa det utseende du drömt om. Få underbara ögonbryn som lyfter fram dina ögon. Allt du behöver göra är att applicera en liten mängd på toppen av en borste och sen fylla i glesa områden i ögonbrynen. Vid behov kan du lägga på mer produkt för att skapa en mer intensiv nyans. Så enkelt är det! Refy Brow Pomade är inte den billigaste, men absolut värd att satsa på.

Kundrecensioner:

”Jag älskar denna produkten så mycket! Den har en riktigt fin applikator och det räcker med väldigt lite för att få till hela sminkningen. Efter att ha använt den länge har jag märkt att den inte torkar – vilket är ett enormt plus. Den håller hela dagen på mina ögonbryn”

– Jennifer, 30

”Min nya favoritprodukt för ögonbrynen. Den är bättre än en ögonbrynspenna och ser snyggare ut än alla puder jag testat än så länge. Man kan enkelt få mer definition i ögonbrynen! Jag älskar den”

– Magda, 24

”En helt fantastisk produkt. Jag avgudar effekterna – naturligt utan att vara för intensivt. Jag använder den varje dag och har fortfarande mycket kvar i burken”

– Maria, 39