Extraordinär Fin Touch i Varje Styling: Lashcode Mascara

Make-up existerar inte utan definierade ögonfransar, därför är en mascara av högsta kvalitet en skönhetsprodukt. Den som öppnar nya ögonfransstylingmöjligheter. Den som den mästerliga Lashcodemascaran, berikad med en uppsättning vitaminer och växtextrakt. Kan produkten fånga ögat?

Varje kvinna har olika förväntningar mot mascara. Det finns dock en sak som kvinnor håller med om – den bästa mascaran fungerar perfekt, oavsett förhållandena och ger en ideal ögondefinition.

Så här fungerar Lashcode – den första mascaran som kombinerar de ultra-svarta pigmenten, högkvalitativa ögonfransstylingsingredienser och komplexet av vårdande ämnen, exakt applicerad tack vare en modern, elliptisk stav av finaste kvalitet, allergivänliga och skaderesistent silikon.

ÖGONFRANSSTYLING MED LASHCODE

Lashcode gör det möjligt att gradera effekten för smink som går med tillfället. Med mascara kan varje kvinna applicera smink som ett proffs, på ett bekvämt sätt, utan att oroa sig för de överdrivna effekterna eller fastna i varandra. Det är den enda mascaran som förskönar utseendet med silkeslen formel utan klumpar eller fläckar på ögonfransar och i ögonområdet.

Romantisk böj – den perfekta formen och storleken på spiralstaven gör att du helst kan täcka, förlänga och definiera varje ögonfrans med bara ett drag med applikatorn. Utseendet är subtilt, väldigt feminint och friskt.

Kvällsvolym – tack vare olika längder av silikonborsten kan du nå ögonfransarna i hörnen av dina ögon. Som ett resultat ser linjen mycket fylligare ut. Ögonformen är definierad och perfekt utformad med nästa lager av mascara.

Extrem tjockhet – skikt för skikt, elastikskena – matchar ögat och ögonfransformen – täcker fransar med sammets svarthet och helt vänder sitt utseende över. Maximal förtjockning ger effekten av multiplicerade ögonfransar.

ÖGONFRANSVÅRD MED LASHCODE

Mascara innehåller massor av näringsämnen som ger det med egenskaperna hos ett ögonfransserum. Lashcode stärker och ger näring till ögonfransar medan du har smink på. Mascara-ämnena tränger in i hårsäckar där de har ett direkt inflytande på ögonfransvikt, förstärkning och stoppad ögonfrans som faller ut.

  • Skottextrakt – ung soja och veteskott är rika på reparation och anti-aging ämnen som förstärker, fuktar och lägger elasticitet.
  • Baicalin – Baikalin Skullcap extrakt är källa till flavonoider som skapar ett mikroskopiskt skyddsskikt på ytan av ögonfransarna och fungerar som ett naturligt solskyddsfilter.
  • Pantenol – pro-vitamin som förvandlas till vitamin B5 i kroppen. Det stärker, mjukar och ger fransarna glans och elasticitet.
  • Vitamin E – en antioxidantsubstans, känd som ungdomens vitamin. Vitaminet håller känsliga fransar friska, eftersom det ökar processerna i celler.
  • Arginin – en naturlig aminosyra, en effektiv ögonfransfuktkräm. Det underlättar absorptionen av andra näringsämnen i hårsäckar.

PERFEKT MAKEUP? BARA MED LASHCODE

Perfekt utseende definieras av ultra-svarta ögonfransar med multiplicerad längd och volym? Lashcode är en mascara som möjliggör överföring av professionell ögonfransstyling effekter i vardagssminkning. Det ger nya möjligheter till kvinnor som värderar ögonfransdefinition mest i smink och kan inte klara sig utan det. Produkten har en sådan kraft till den exakta staven, finaste kvalitetskomponenterna och den maximalt långa slitageformeln.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *