Hur väljer man den perfekta mascaran? Kolla in dessa produkter!

Mascara är en av de grund sminkprodukterna som tusentals kvinnor använder varje dag. Det är oförneklig att det kan hjälpa dig att få fram den fulla potentialen i din blick, samt framhäva dina naturliga fransar. Men frågan uppstår, hur väljer du den perfekta mascaran, och vilka produkter förtjänar egentligen uppmärksamhet?

Hur väljer du den bästa mascaran? Här är våra tips!

Den bästa mascaran ska alltid prestera effektiv. Du bör komma ihåg att det finns många produkter tillgängliga som kan skilja sig betydligt från varandra med tanke på deras verkan. Du kan välja mellan:

  • en förlängande mascara;
  • en förtjockande mascara;
  • en böjande mascara.

Naturligtvis är det bäst om alla dessa funktioner kan kombinerar i en enda produkt. Samtidigt, för att välja den bästa mascaran, bör du specificera dina förväntningar och ta en närmare titt på dina fransar:

  • är de för korta och knappt synliga?
  • är de ganska raka och stela?
  • är de tunna och saknar volym?

Genom att svara på frågorna ovan vet du exakt vad ni behöver mest i er ögonfranssminkning. Andra aspekter, som produktens eller borstens hållbarhet beror på ett visst märke.

Mascaror som faktiskt fungerar!

När du väljer en mascara kan varje kvinna uppleva vissa dilemman. Visst kan det vara ganska problematiskt att hitta den perfekta eftersom nya produkter fortsätter dyka upp på marknaden hela tiden. Det visar sig dock att flera mascaror verkligen fungerar!

1. Nanolash mascara

perfekta mascaran

Nanolash mascara är fortfarande en obestridd ledare inom ögonsmink ett tag nu. Det är en premiumprodukt som mycket snabbt har fått ett erkännande av kvinnor runt om i världen. Användare säger tydligt att deras ögonfranssminkning har varit så lätt för dem!

Nanolash mascara är en produkt som är utrustad med en perfekt borste. Den är gjord av silikon och har en fantastisk form. Detta garanterar att varje frans blir perfekt separerad och jämnt belagd med produkten. Dessutom uppskattar användarna hållbarheten hos Nanolash mascara, som inte flagnar eller smulas sönder under dagen.

Det finns två varianter av mascara att välja mellan på märkets hemsida:

Detta innebär att varje kvinna kan välja den produkt som passar hennes behov perfekt.

2. Lashcode Mascara

Lashcode Mascara är en annan anmärkningsvärd produkt. Det är en förlängande och förtjockande mascara. Denna mascara är lika populär bland kvinnor och har många positiva recensioner.

Låt oss börja med att Lashcode Mascara kommer med en perfekt silikonborste. Den separerar fransarna briljant och lämnar inga klumpar på dem. En ytterligare fördel är förvisso att Lashcode Mascara klarar sig bra när den utsätts för lite högre temperaturer. Enligt användare blev produkten blev varken kladdig, klumpig eller flagnande, även efter en hel dags användning.

3. Clinique Naturally Glossy Mascara

Clinique Naturally Glossy är en mascara som ska se till att fransarna blir synligt längre och tjockare. Användare påpekar att de uppnådde den avsedda effekten efter den första appliceringen av produkten. En ytterligare fördel med denna mascara är den fluffiga och välformade borsten. Det låter dig belägga även de korta fransarna i ögonvrån.

Tyvärr visar sig problemet med Clinique Naturally Glossy Mascara vara produktens livslängd. Användare säger att de i slutet av dagen kämpade med fula rester från mascaran på deras övre ögonlock. Mascaran tenderar också att flagna några timmar efter appliceringen.

4. Bobbi Brown Extreme Party Mascara

Bobbi Brown Extreme Party Mascara är också en förlängningsprodukt. Samtidigt är det bara möjligt att uppnå effekten av långa fransar efter att ha applicerat ett andra lager av mascaran. I det här fallet visar sig dock den ganska flytande konsistensen vara det största problemet i Bobbi Brown Extreme Party Mascara eftersom den avsevärt ökar sin torktid.

Borsten är ganska välformad. Ägare av med hängande ögonlock gör med det också. När det gäller livslängden på själva produkten är den ganska genomsnittlig. Tyvärr tenderar denna mascara att flagna och kladda, speciellt när den utsätts för högre temperaturer.

Det är slutet på TOPP 4-rankingen av produkter som sticker ut från resten. Nanolash mascara förblir ledande eftersom den ger exceptionell kvalitet och hållbarhet. Du kan själv testa de utvalda mascarorna och se om du faktiskt kan matcha dem efter dina behov.