Nanobrow Microblading Pen [Redaktörens Val]

Många kvinnor kämpar med glesa ögonbryn. För tunna eller små ögonbryn kan se oproportionerligt ut på ansiktet. Det finns flera tekniker som hjälper och förbättrar ditt utseende. Hur tjocka man till ögonbrynen snabbt?

Har du hört talas om microblading på ögonbrynen? Det är en av de permanent sminkmetoderna som åtnjuter hög popularitet på grund av de otroligt naturliga effekterna. Nu kan du uppnå samma utseende utan en dyr behandling. Allt du behöver är en enda produkt. Vilken är det? Fortsätt läsa!

Ögonbrynspenna – för vem?

Det är alltid bra att ha en ögonbrynspenna i handväskan. Med denna kan du fylla i små fläckar och luckor. Den är också användbar för att accentuera ögonbrynens svansar. En bra ögonbrynspenna garanterar snygg makeup hela dagen lång. Den smetar inte och har hög precision. Vilken ögonbrynspenna ska man välja?

Nanobrow Microblading Pen

Produkten finns i färgerna:

Nanobrow Microblading Pen

Få maximal ögonbrynsvolym tack vare Nanobrow Microblading Pen! Denna ögonbrynspenna är inte bara exakt utan levererar också väldigt hållbara effekter. Nanobrow är ett varumärke som vi redan rekommenderat våra läsare ett par gånger nu. Det är inte särskilt överraskande! Nanobrows skönhetsprodukter har aldrig gjort oss besvikna! De sticker ut med sin hållbarhet,i ntensiva pigmentering och variation – fans av smink kommer absolut att hitta något som passar dem i Nanobrows breda utbud.

Är dina ögonbryn nästan osynliga? Gör dem otroliga med en ögonbrynspenna som ger en effekt av microblading!
Rita ut små linjer som liknar riktiga ögonbrynshår och förvandlar dina ögonbryn från tunna, känsliga till fantastiska tjocka.

Du behöver inte oroa dig över att sminkningen förstörs under dagen med Nanobrow Microblading Pen! Den vattenfasta formulan garanterar flera timmar av mikro-pigmentering. Färgen håller sig stark och uttrycksfull länge och sminket sitter perfekt hela dagen.
Tack vare Nanobrows penna får du ögonbryn med naturligt utseende som förhöjs och accentueras utan att ge en överdriven effekt. Den tunna applikatorn låter dig rita ut individuella små hårstrån samt fylla i större områden där du saknar hår.

Denna microblading-penna ger både proffs och nybörjare möjligheten att skapa unik makeup. De första försöken kanske inte blir perfekta men med lite erfarenhet blir ögonbrynspennan snabbt din favoritprodukt.

Ögonbrynspenna – hur använder man den?

Positionera den vertikalt. Använd korta penseldrag i samma riktning som håret växer för att uppnå den mest naturliga effekten. Börja från ögonbrynens nedre kant. Kom ihåg att ögonbrynens svansar bör vara lite mörkare än framdelen eftersom detta ger dig en mjuk övergång mellan nyanser och låter dig fylla i glesa områden mer subtilt.

Tips från proffsen: Rita några streck på handen först för att få lite erfarenhet. Skaka innan användning.

Nanobrow Microblading Pen – 5 fördelar!

  1. Vattenfast formula och långvarig effekt.
  2. Lättanvänd och specialdesignad spets.
  3. Intensiva pigment.
  4. Kommer i flera nyanser.
  5. Naturlig finish

Du hittar den här -> nanobrow.se