Nanoil Argan Oil: Flytande Guld för Hår & Hud

Det är utan anledning arganolja kallas marockos flytande guld – detta är en av världens mest värdefulla kosmetiska oljor. Denna gulaktiga substans har visat sig mycket mer kraftfull än andra oljor som extraherats från kärnor.

Grejen är att alla arganoljor fungerar inte likadant. Om du räknar med att få det bästa resultaten snabbt, bör du hitta en arganolja som är kallpressad och oraffinerad. Möt Nanoil Argan Oil. Varför? Fortsätt läsa för att förstå varför.

Varför älskar hela världen arganolja?

Arganolja har en otroligt unik sammansättning av näringsämnen. Forskare har bevisat att ren arganolja har över 200 aktiva substanser som behövs för att behålla frisk hud och hår. Vilka är ämnena? Exempelvis omega 3 och 6, som bägge är oersättliga när det kommer till hud och hårvård. Förutom det är arganolja full av vitamin E som motverkar åldrande och hjälper oss att se ungdomliga ut.

Nanoil Argan Oil: Kvaliteten du väntat på

I den mörka glasflaskan får du 50 ml av flytande guld från marocko, helt oraffinerat och fullständigt kallpressat. Inga fyllningsmedel, doftämnen eller färgämnen. Detta är Nanoil Argan Oil. Om du väljer Nanoil får du den finaste och mest högkvalitativa oljan som extraherats från argankärnor. När oljan används på hår och hud, penetrerar den fort och levererar alla näringsämnen på djupet.

nanoil argan oil

Nanoil Argan Oil för kroppen

om din hud är torr och grov, om du märker att du har celluliter eller bristningar, så kan du få hjälp med arganolja. Huden blir len och återfuktad när den behandlas med arganolja.

ANVÄNDNING Häll ett par droppar i badvattnet eller blanda det med ett kroppsbalsam. Massera in oljan i huden.

Nanoil Argan Oil för ansiktet

Fina linjer, brister, oljig hy? Om du besväras av något av detta, välj arganolja. Den vårdar både huden, fransarna och ögonbrynen. Kråksparkar under ögonen? Eliminera dem med arganolja.

ANVÄNDNING Lägg lite olja på ansiktet kväll och morgon, använd som ett serum. För ökad effekt – använd en jade roller. En ansiktsmassage med denna accessoar ger dig en fläckfri hy. För längre och tjockare fransar – lägg på olja med ett finger.

@nanoil.official

♬ dźwięk oryginalny – NANOIL OFFICIAL

Nanoil Argan Oil för håret

Lent, återfuktat hår med glans? Du kan förvandla ditt hår genom att behandla det med arganolja. Detta extrakt har ingen motsvarighet när det gäller förstärkning av håret och motverkning av skador. Applicera i hårbotten för att motverka eksem. Och det bästa är att oljan är enkel att avlägsna efter behandlingen – och du behåller volymen i din frisyr!

ANVÄNDNING Lägg en portion olja på hårbotten och försök att massera in den i huden. Sprid ut längs håret. Gör detta precis efter att du tvättat håret, när det fortfarande är fuktigt, för bästa resultat. Skölj efter 15 minuter med ditt vanliga schampo. Om du vill kan du låta arganoljan sitta i längre, till och med upp till några timmar.

Var köper man arganolja med hög kvalitet?

De goda nyheterna är att Nanoil Argan Oil finns tillgänglig i många onlinebutiker och på Nanoils officiella hemsida. Besök nanoil.se och kolla in andra växtbaserade oljor för kropp, hår och ansikte.