Nanoil och Deras Keratin-Rika Hårbalsam. Du Kommer Älska Det!

Vi ska presentera en spännande nyhet för dig – det första reparerande hårbalsamet av sitt slag berikat med keratin, som finns tillgängligt med en tvåfas formula som inte behöver sköljas ur håret. Se hur den funkar och upptäck varför den kommer bli din nya favorit produkt för håret!

Om ditt hår är torrt, skadat och skört så är denna kosmetikan som gjord för dig. En närande och kertain infunderad tvåfas mist för håret av Nanoil. Vad exakt innehåller den? Vilka är dess fördelar? Hur används den på rätt sätt?

Tvåfas hårbaslam utvecklad av Nanoil

Du läste rätt, kertain balsamet är inte den enda efter schamponerings produkten Nanoil har lanserat. Beroende på vad ditt hår behöver för tillfället så kan du välja bland balsam formulerade med arganolja, silke och marina alger. Oavsett dess huvudingrediens så har balsameen en sak gemensamt, och det är att de alla är tvåfas hårbalsamerande kosmetika. Den fördubblade kraften som finns i produkten som djupt närar och återupplivar håret, som gör lockarna vackrare och ger skydd mot angripare hela dygnet runt. Nanoil tvåfas balsamen är så lätta att de inte påverkar hårets volym och enbart försigtigt omsluter dem med en djupt balsamerande mist. Den har en fantastisk doft som finns kvar i håret långt efter tvätt. Du kommer inte bara att älska den lätta formulan, du kommer främst av allt älska dess effekter.

Nanoil Keratin Hair Conditioner

För att lära känna detta tvåfas balsamet som verkar på djupet bättre så behöver du lära dig svaret på följande två frågor.

Vad innehåller den? Nanoil keratin hårbalsamet är, precis som namnet antyder, en formula fylld med hydrolyserade keratin molekyler. Flrutom detta nödvändiga protein så innehåller detta reparerande balsamet även växtbaserade proteiner – pro vitamin B5 – samt ricinolja som är känd för sin positiva effekt på hårbotten.

Hur verkar den? Med hjälp av alla ingredienser som precis nämdes, så är Nanoil keratin hårbalsamet inte bara som en behandling som reparerar håret på djupet utan även en kosmetika som kan:

  • hjälpa återuppbygga brutna förbindelser i håret.
  • motverka kluvna toppar.
  • motarbeta frissighet och trassel.
  • återställa lenhet, glans och skönhet.
  • skydda mot UV strålar.
  • minska möjligt skador.

Ditt sätt att få håret från dina drömmar

Funderar du på om keratin hårbalsam är något för dig? Den största fördelen med varje Nanoil balsam är att det verkar från första användning. Du behöver inte vänta länge på att ditt skadade och sköra hår ska se bättre ut. Bara en applicering med tvåfas misten räcker för att göra ditt hår märkbart lättare att trassla ut och att styla. Håret får också mer gland och starkare färg. Men viktigast av allt är självklart att håret tack vare det flytande keratinet i Nanoil Hair Conditioner gradvis ser vackrare ut dag för dag. Balsamet återuppbygger brutna förbindelser vilekt för hårstråna starkare, tåligare och mer motståndskraftiga mot skador. Sist så skyddar även denna tvåfas produkten håret mot den skadliga solen, stadsföroreningar och fria radikaler. Resultatet av detta blir ett hår som är imponerande och fantastiskt!

hårbalsam med keratin Nanoil

Hur reparerar man håret med Nanoil?

En till positiv egenskap med tvåfas balsamet från Nanoil är appliceringen. Produkten är lätt och full av näringsämnen som tar sig in i håret nästan på ögonblicket som balsamet papliceras. En intressant sak är att denna produkten är ett så kallat leave-in balsam som inte tynger ner håret alls. Användnignen kan sammanfattas i två super enkla steg:

  1.  Använd ett schampo, skölj ur det och torka bort överflödigt vatten med en handduk.
  2. Spraya håret med ett Nanoil balsam och låt det verka.

Det är bra att tänka på att man får de bästa resultaten med Nanoil Keratin Hair Conditioner då den används tillsammans med andra Nanoil keratin serien – micellärt schampo med keratin och en djupt reparerande hårmask. Kolla in dem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *