Chocolate Bronzer är min nya favorit!

Även om det fortfarande är sommar kan jag redan känna hösten i min kropp. Jag vet inte vad du tycker, men jag blir genast sugen på mörk choklad när jag tänker på regn och kyla. På tal om det, gissa vad jag köpte på Sephoras sommarrea? Jag såg rabatten och tänkte att det skulle vara perfekt för att upprätthålla en ”fejkad” solkysst nyans.
Bourjois ‘Délice de Poudre’ ser ut som en chokladkaka, och luktar så också. Det finns i två nyanser: oliv för djupare hudtoner, och en ljusare nyans som passar blek hud. Jag har köpt den mörkare nyansen eftersom den nog passar bättre för att ge mig konturer. Jag måste säga att det är en av de bästa bronzers jag har haft. Under en lång tid använde jag Nars Laguna, men Chocolate Bronzer verkar vara lika bra. Jag har upptäckt att jag inte behöver använda massor för att få en naturlig glans. Det är enkelt att ge käkbenet och käken konturer. Produkten är matt, men vid närmare observation kan man se pyttesmå guldfläckar som gör hela ansiktet ljusare utan att märkas direkt.

Bronzern säljs i en kompakt, magnetisk förpackning. Själva produkten som ligger inuti är formad som en chokladbit. Även fast förpackningen och hela idén om bronzern är perfekt saknar jag en liten spegel och en borste för att kunna utföra små förbättringar. Jag har också märkt att man lätt får en orange nyans om man använder för mycket av produkten.

Jag är generellt nöjd med inköpet. Produkten är billig och kan enkelt tävla med de dyraste märkena. Om du gillar doften av choklad kommer du att bli nöjd med Délice de Poudre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *