Dags för en recension av RevitaLash!

Det är dags att recensera RevitaLash!

Jag är så glad att de här tre månaderna är över. Jag känner tjejer som gillar att använda ögonfransserum, och de gör det till en del av sin dagliga rutin. Det passade dock inte mig, på grund av den obehagliga, brännande känsla som RevitaLash orsakade. Varje gång jag hade applicerat serumet kändes det som att huden brann! Jag kommer gå igenom recensionen i olika punkter, så att du tydligt kan se det jag gillade och ogillade.
Fördelar
Mina fransar är definitivt, och de har en fin böjning. Under de första två månaderna såg jag ingen skillnad alls, men sedan började mina fransar växa. Jag hade mycket korta fransar i ögonens inre hörn, och nu är de mycket långa.

Det är enkelt att fånga dem med ögonfranstången, och applicera mascara. De ser otroliga ut när de färgats av Hypnose Deep Black Mascara. Jag är så kär i dem 🙂

Produkten ändrade inte min ögonfärg. De är fortfarande gröna, och jag vill att de ska fortsätta vara det.

Nackdelar

Jag kan inte se spår av den förtjockande effekt som utlovades av tillverkaren. De är tjockare, visst, men jag har inte fått många nya fransar. De är lika tunna som förut. Jag måste säga att jag främst valde RevitaLash för löftet om tjockare fransar, och jag är mycket besviken.

Produkten irriterade min hud. Det står på förpackningen att den är naturlig och skonsam, men det kändes som syra på huden. Den brännande känslan varade i fem minuter efter appliceringen. Ett högt pris att betala! Även fast den är på rea tycker jag att den är rätt dyr. Tänk om det fungerar, och man måste köpa en ny flaska var tredje månad. Galet!

Generellt sett är jag inte nöjd med den här produkten, och jag letar efter något mer effektivt. Mary har föreslagit att jag ska prova Nanolash, eftersom det inte orsakar irritation. Hon har använt det i över fyra månader, och är mycket nöjd med resultatet. Har någon av er använt det här serumet, och kan berätta om era erfarenheter?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *