Highlighting Foam Strips – Innovation Inom Hårfärgning i Flera Lager

Följer du de senaste frisörtrenderna? Då är det dags att introducera Highlighting Foam Strips i din frisörsalong! Denna produkt är ett genombrott när det kommer till hårfärgning i flera lager.

Det maltesiska varumärket ColorCuts har skapat termiska remsor för alla hårfärgningstekniker:

  • klassisk färgbehandling
  • flerskiktad färgning
  • ombre
  • sombre
  • balayage
  • flamboyage
  • reflektioner
  • highlights.

Säg hejdå till aluminiumfolie för blekning av dina kunders hår. Tyvärr gör begår många frisörer detta misstag. Folie i kombination med hårblekning kan orsaka skador, håravfall och uttorkning. Bränt hår är resultatet av oxidationsmedel blandat med aluminium. De höga temperaturerna gör att blekningsmedlet arbetar fort och aggressivt, vilket gör att det når djupt in i hårets struktur. Denna kemiska behandling torkar ut håret inifrån.

Du kan minimera skadorna genom att välja något snällare för håret – Highlighting Foam Strips. Dessa termiska strips optimerar hårtemperaturen och garanterar komfort för dina kunder.

foam wraps hårfärgning Color Cuts

Vad gör att ColorCuts sticker ut på marknaden?

Remsorna är skapade av lätt material som är snällt mot håret och formas efter handen. De unika skumremsorna fungerar särskilt bra på tunt och svagt hår. Vanligt aluminiumfolie kan mäta sig varken när det kommer till utseende eller prestanda. Remsorna varken sliter eller skadar håret och huden. Inget mer obehag!

Foam strips är icke-irriterande och prasslar inte. De kan minska tiden det tar att färga håret med upp till hälften, så att du kan ta emot fler kunder varje dag.

De består av helt nedbrytningsbara och miljövänliga material som är 80% återvunnet. Stripsen kan tvättas i maskin och återanvändas upp till 3 gånger utan att de tappar effekt. Ett paket med 200 strips håller för upp till 600 användningar. Dessa bruksfärdiga 100x305mm strips kan vikas och skäras som du vill och är återvinningsbara.

Highlighting Foam Strips ger fantastisk komfort vid arbete både för professionella frisörer och nybörjare. De är ett bekvämt alternativ till aluminiumfolie och garanterar en mycket snabbare färgningsprocess utan risken att skada håret. Dessa extremt komfortabla polystyrenremsor kan effektivisera arbetsflödet för hela ditt arbetslag.

 

 
 
 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Post udostępniony przez ColorCuts (@colorcuts.official)

ColorCuts strips garanterar full kontroll över hårfärgningsprocessen. De isolerar hetta och säkerställer luftcirkulation mellan lagren. Du kan lita på att håret är säkert och färgen lägger sig precis som du vill. Det semitransparenta materialet ger dig friheten att göra justeringar och ger dig 100% kontroll över färgningen.

De färggranna remsorna hjälper dig att skilja mellan nyanser för att undvika misstag. Dessa foam strips är mycket snyggare och tilltalande än opraktiskt aluminiumfolie. Materialet ger en unikt bekväm färgningsprocess för dig och dina kunder.

Vill du:

Sticka ut i mängden?

Få fler nöjda kunder?

Använda miljövänligt material i ditt yrke?

Välj Highlighting Foam Strips – frisöraccessoarer särskilt för dig! Mer information: colorcuts.mt

återanvändbara inpackningar för hårfärgning