Nanoil Hair Volume Enhancer — Gör Dig Redo för Extrem Hårvolym!

Platt hår utan volym? Det är inte världens undergång! Vi har en lösning som fixar ditt problem. Vill du njuta av voluminösa hårstrån som är i perfekt skick? Prova Nanoil Hair Volume Enhancer och gör dig redo för en ny, tjockare frisyr!

Platt, volymlöst hår kräver särskild vård

Tungt hår som snabbt tappar volym tenderar att bli oljigt och platt behöver särskild vård så:

Hair Volume Enhancer Nanoil

  1. avstå från tjocka, komedogeniska produkter, rika hårinpackningar och krämiga schampon; använd istället lätta, gelaktiga schampon eller milda schampon som gör håret fräscht och bevarar dess volym.
  2. välj din hårbehandling med olja smart – de flesta oljor är för tjocka för ditt hår om det tenderar att tyngas ned
  3. undvika alla produkter som triggar oljeprodktion som exempelvis krämiga styling-primers.
  4. använd milda micellära schmapon och bi-phase balsam.
  5. skaffa dig själv en volymförstärkande spray för håret.

Nanoil hair volume enhancer — vacker frisyr på ett ögonblick

Den volymökande sprayen från Nanoil är en produkt som särskilt utformats för hårstyling. Den rekommenderas för alla hårtyper, även tjockt, fint eller skadat hår som tappar fyllighet enkelt.

Nanoil Hair Volume Enhancer rekommenderas av frisörer — i synnerhet på grund av dess tyngdlösa textur som inte överbelastar håret, torkar ut det eller lämnar efter sig ett klibbigt lager. Den levererar volym som varar i flera timmar och lämnar inte efter sig några rester. Tack vare pantenol, keratin och veteproteiner, får håret näring och skydd mot skadliga miljöfaktorer.

Nanoil Hair Volume Enhancer gör att håret ser tjockare ut tack vare keratinet i receptet. Detta garanterar en långvarig frisyr som inte har en klibbig beläggning på hårets yta. Denna spray ger volym, elasticitet och ett underbart utseende på ett ögonblick. Nanoil Hair Volume Enhancer håller hårstråna fräscha och perfekta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *