Smink utan verktyg – ny trend

Har du någonsin försökt sminka dig utan hjälp av en svamp eller borste, till och med ögonskuggor? Det är inte så svårt som det verkar. Läs vidare för mer information.

Vi har ständigt bråttom. Vi har inte ens tid att äta ordentlig frukost, för att inte nämna att finslipa morgonsminkningen. Till skillnad från vad de flesta kvinnor tror kan en perfekt sminkning anläggas på bara tre minuter. Hur är detta möjligt?

Vi måste alla acceptera att vi måste följa vissa klädkoder på jobbet eller i skolan. Falska ögonfransar eller glittrigt läppstift kan anses vara för starkt och olämpligt. Applicera först en BB-kräm eller återfuktande kräm i ansiktet. Se till att du täcker alla torra områden, inklusive kinderna och runt näsborrarna. På så sätt kommer din foundation vara längre och inte flaga av under dagen. Använd sedan en concealer med full täckning för att täcka alla missfärgningar i huden. Se till att du använder en generös mängd av denna skönhetsprodukt under ögonen, för att täcka grå cirklar. Du kan använda foundation, men bara i de områden där du har en ojämn hudton. Du behöver ingen borste, du kan bara använda fingrarna. Du kommer bli förvånad över hur bra du kan få produkten att smälta in i din hud. Dutta den lätt i små drag för att få samma effekt som med en airbrush. Du kan använda ögonpremiern direkt på läpparna för att behålla fukten, och för att göra läppstiftets färg mer intensiv. Om du inte vill sminka dig tungt kan du accentuera läpparna och kinderna. Applicera en liten mängd rouge på kindbenen. Även här kan du använda fingrarna. Gnugga inte, dutta bara in det lätt. Du kan även använda denna produkt på läpparna, och i de yttre hörnen av de övre ögonlocken. På så sätt kommer ditt utseende vara mer balanserat och harmoniskt. Det finns inget värre än ett läppstift som inte matchar rougets nyans! Glöm inte bort att applicera ett tunt lager klassisk, svart mascara på de övre och nedre ögonfransarna. Denna sorts sminkning tar bara ett par minuter, och den är enkel och mycket smickrande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *