Upptäck kraften i en förförisk blick med Cluster lashes for DIY Lash Extensions från Nanolash!

Vackra, tjocka och långa – detta är definitionen av perfekta fransar för varje kvinna. Men inte varje dam kan skryta med en sådan franslook. Det är därför det är värt att uppmärksamma franskluster för gör-det-själv applicering från Nanolash!

Självapplicering av fransförlängningar hemma – fungerar det bra?

De flesta kvinnor gillar att prova med olika smink och skönhetsbehandlingar. Men när det kommer till fransförlängning fanns det vissa begränsningar då. Kvinnor kan välja mascara, permanenta fransförlängningar eller borttagbar lösfransar. Var och en av dessa lösningar har dock sina fördelar och nackdelar.

Mascaror ger sällan tillfredsställande resultat. Permanenta fransförlängningar försvagar de naturliga fransarna. Å andra sidan är daglig applicering av lösfransar extremt tidskrävande, och vad som är ännu värre, fransarna kan lossna när det minst förväntas.

Cluster lashes for DIY Lash Extensions från Nanolash är något du inte bör missa. Dessa lösfransar för självapplicering hemma erbjuder en hållbarhet på upp till 5 dagar. Detta är det perfekta alternativet för alla kvinnor som inte väljer mer permanenta lösningar och vill experimentera i bekvämligheten av sina egna hem!

DIY Eyelash Extensions – en produkt, olika varianter

Varumärket Nanolash har sett till att dess självapplicerade klusterfransar uppfyller moderna kvinnors förväntningar. Tjejer kan välja:

  • En förpackning med DIY Lash Extensions består av 36 kluster i 3 olika längder: 10, 12 och 14 mm. Det finns så många som 8 stilar att välja mellan!
  • ögonfransförlängningssats – förutom standardtrådarna innehåller satsen även en bonder, en sealer, en applikator och en remover.

Tack vare de olika stilarna och längderna får varje kvinna nästan obegränsade möjligheter till fransstyling. Genom att skapa en blandning av slingor i längder på 10 och 12 mm blir de perfekta för dagligt bruk. Å andra sidan, genom att använda 12 och 14 mm kluster kan du skapa en Hollywood Volume fransstil.

Vad gör DIY Lash Extensions värda att överväga?

Tack vare DIY Lash Extensions kan kvinnor äntligen uppfylla sina drömmar om att göra fransförlängning hemma. Franskluster för hemmaapplicering fungerar bra för både professionellt och amatörbruk.

Dessa klusterfransar är bekväma att applicera och det bör inte ta mer än 10 minuter att applicera dem. Allt du behöver göra är att:

  • ta bort din smink noggrant för att se till att det inte finns några kosmetiska rester på fransarna;
  • applicera ett tunt lager av bindemedlet och vänta 30-60 sekunder tills det blir helt klibbigt;
  • under tiden, välj klustren du vill applicera och med applikatorn, placera dem cirka 1 mm från fransraden och smält dem sedan samman med dina naturliga fransar med applikatorn;
  • i slutet, täck dina fransar med sealer för att bli av med det klibbiga lagret.

Applikationen kan hanteras av vilken kvinna som helst, även om hon inte har någon tidigare erfarenhet av gör-det-själv fransförlängning. 

En av de största fördelarna med gör-det-själv fransförlängningar från Nanolash är deras ekonomi. Paketet innehåller 36 färdiga vispar och per applicering används i snitt 4-5 kluster. Så i slutändan verkar det som att en låda räcker till cirka 4 ansökningar!

De lyxiga klusterfransarna för DIY Lash Extensions – sammanfattning

De lätta ögonfransklustren från Nanolash förtjänar att placeras i premiumkategorin. Dessa gör-det-själv fransförlängningar tar bara 10 minuter att applicera – utan någon speciell förberedelse.

Med ett stort utbud av stilar och flera storlekar att välja mellan, gör  gör-det-själv klusterfransar att du kan skapa vilken fransstil du vill, som kan hålla i 5 dagar. Om du är sugen på en mer naturlig fransstil bör du fokusera på de kortare visparna, och om du känner för Russian Volume gå på de längsta!