Less Is More! Välj Naturlighet Med Nanobrow Lamination Gel

Trender kommer och går, men naturlighet blir aldrig omodernt. Minimalism inom skönhet och vårdprodukter är ett nöje för alla – inte bara upptagna personer. Fler och fler uppskattar denna trend för att den är miljövänlig, sparar pengar, utrymme och är bekväm. Några få, bra skönhetsprodukter i stället för en låda full med smink? Idag gäller sägningen: less is more. Trenden ”no-makeup” är ett sätt att subtilt lyfta din skönhet – utan att behöva konturera ögonbryn och läppar, använda fejkfransar eller spackla ansiktet. Ett minimalistiskt makeup-kit är inte komplett utan Nanobrow Lamination Gel. Lär känna produkten!

Hur fungerar Nanobrow Lamination Gel?

Med den raffinerade spoolie-borsten kan man använda gelet för att täcka varje hårstrå och fördubbla dess volym. Det skapar illusionen av fylliga, tjocka och fjäderlika ögonbryn. Gelet håller håren på plats under hela dagen. Konsistensen ser till att gelet inte torkar ut håren eller irriterar det känsliga området runt ögon och ögonbryn. Denna snälla kosmetika är även lämplig för väldigt känslig hud. Det är ett fantastiskt alternativ till klassisk ögonbrynsmascara eller brow soap. Nanobrow Lamination Gel ger en unik effekt av ögonbrynslaminering – utan att du behöver gå till skönhetssalongen!

Användarinstruktioner: du kan använda Nanobrows shaping gel separat eller kombienra med andra ögonbrynsprodukter (penna, ögonbrynspuder eller pomada). Hitta rätt nyans för att matcha färgen på dina naturliga ögonbryn (Beige, Brun, Svart) eller välj en klar variant (Transparent). Använd borsten för att täcka ögonbrynen med produkten. Borsta håren längs den riktning de växer och lyft dem aningen uppåt. Detta ger visuell volym och en effekt av fluffy brows. För en mer elegant look, jämna ut övre kanterna av ögonbrynen så att inga hår sticker ut.

Nanobrow Lamination Gel – Ögonbrynsgel

Finns i färger:

Ögonbrynslaminering vs Nanobrow Lamination Gel

Det är ingen hemlighet att brow lamination är en kosmetikabehandling som förändrar hårets struktur på kemiskt vis. Tioglykolsyra – huvudingrediensen i lamineringsbehandlingar – bryter ned strukturerna som bestämmer ögonbrynens naturliga riktning. Detta gör att ögonbrynshåren enklare kan justeras och modifieras. Specialiserade lamineringsprodukter sätter en ny form på ögonbrynen som bestäms av din skönhetsspecialist. Effekten varar ungefär 1-2 månader.

Nanobrows ögonbrynsgel ger en brow lamination-effekt utan att du behöver besöka en skönhestsalong. Det innovativa gelet adderar lyster och håller håren på plats precis som ögonbrynslamineringsprodukter. Den höga volymen på produkten garanterar flera månader av regelbunden användning. Nanobrows gel vårdar dessutom och stärker ögonbrynens rötter varje dag. Det är den bästa lösningen för känslig, rodnadsbenägen hud.

ögonbrynsgel för laminerade ögonbryn

Ögonbrynsvård och makeup i ett!

Formulan i Nanobrow Lamination Gel innehåller ricinolja som boostar lyster och skyddar ögonbrynen mot skada. Ricinolja fungerar som ett naturligt ögonbrynsserum som stärker rötterna och förbättrar hårets växt. Vitaminerna som finns i oljan återfuktar och regenererar hudområdet runt ögonen. Resultatet? Friska, starka och fylliga ögonbryn varje dag. Om du är ute efter ett näringsgivande och hållbart ögonbrynsgel som ger samma effekt som ögonbrynslaminering – välj detta!