Provocerande smink, provocerande kollektion. Dr. Irena Eris och hennes ProVoke-kollektion.

Våren och sommaren 2015: ProVoke-serien från dr. Irena Eris. Den här gången består kosmetikan av tre produkter, som appliceras på flera sätt. Lär dig mer om ProVoke-kosmetika.

Kosmetika från ProVoke säljs i eleganta, vita, små askar. Den utmärkande saken med den här kollektionen är varje produkts många användningsområden. Highlightern kan till exempel användas som ögonskugga, och du kan måla läpparna med rouget. Kosmetikan ska generellt sätt appliceras på ögonlocken, kinderna och läpparna med en sminkborste (som tyvärr inte medföljer) eller med fingertopparna. Vilka produkter ingår i dr. Irena Eris Pro Voke-kollektion?

Det första är ett puder för ögonen och kinderna. Denna kosmetika är pressad och arrangerad i form av en rosett. Varje skugga kan användas separat, till exempel som ögonskugga, eller tillsammans som puder på kinderna. Rosetten består av tre färger: ljusrosa, orange och écru. Därför ger denna palett huden ett fräscht och lätt opalskimrande utseende. Den speciella, ultralätta lösningen ger huden en mjuk yta. Förpackningen av Eye & Cheek Pro Voke innehåller åtta gram.

Den andra delen i Pro Vokes kollektion är ögonskugga och rouge. I lådan finns kosmetika som formas som små rosor, i nyansen Tea Rose. Vi kan förstås applicera det på ögonlocken, vilket ger nig en naken effekt, eller på kinderna som ett slags rouge. Denna produkt kan dessutom appliceras både vått och torrt. Denna produkt från dr. Irena Eris har en lätt, puderliknande konsistens, är enkel att applicera, och håller länge.

Den sista produkten från Pro Voke-serien är ögonskugga och highlighter i en enda box. I början liknar kosmetikan de ovan nämnda produkterna. Den har enbart en nyans, Champagne Rose. Den kan användas både som ögonskugga och som highlighter, för att göra kinderna ljusare, eller under ögonbrynen. Den kan dessutom användas både vått och torrt. Precis som med ovan Pro Voke-produkter är denna produkt också lätt att applicera och har en puderliknande lösning.

Tea Rose och Champagne Rose säljs båda i förpackningar om 4 gram vardera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *