10 Brow Soaps För Snygga Ögonbryn. Kolla In Våra Toppval!

10 Brow Soaps För Snygga Ögonbryn. Kolla In Våra Toppval!
Om du är intresserad av ögonbrynsstyling måste du ha hört om en av de hetaste ögonbrynstrenderna nu – soap brows. Styling av ögonbrynen med tvål är en sensation denna säsong, även om tekniken har funnits ganska länge. Vad handlar det om?

Soap brows innebär att du stylar ögonbrynen med tvål, som har visat sig vara ett fantastiskt alternativ till pomada, penna eller puder. Utan att använda färgkosmetika till ögonbrynen kan du skapa en väldigt naturlig effekt, trots att brow soap också fungerar fantastisk som bas för kosmetika. Vi har skapat en lista med våra topp 10, bästsäljande brow soaps så att du själv kan välja den som passar dig bäst.

DE 10 BÄSTA BROW STYLING SOAPS

Nummer 1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap

nanobrow eyebrow styling soap

Ledaren bland brow soaps och en obestridd favorit hos tusentals konsumenter runt hela världen, samt en bästsäljare bland världskända makeupartister. Produkten ger dig möjlighet att skapa soap brows med professionelltu tseende som imponerar alla direkt. Denna tvål har en unik gel-baserad konsistens som perfekt glider på ögonbrynen utan att klibba eller klumpa. Den hjälper dig att skapa ett perfekt utseende på ögonbrynen inför alla tillfällen. Det bästa är dock att denna tvål fungerar utan vatten! Du kan använda den överallt. Nanobrow Eyebrow Styling Soap förhöjer naturliga ögonbryn och gör dem mer definierade, och tämjer ostyriga ögonbrynshår. Den levererar perfekta ögonbryn utan ansträngning! Till och med tunna och svaga ögonbryn kan bli fylligare. Skopa bara upp lite tvål på spoolien och styla dina ögonbryn tills du uppnår önskad form. Färdig! Ingen mer besvärlig konturering av ögonbrynen. Bli trendig med Nanobrow och skapa snygga soap brows. Tvålen fungerar bra separat men kan också användas som en utmärkt bas för att fixera färgade ögonbrynsprodukter och smink. Det finns inget bättre sätt att styla och forma ögonbrynen på. Välj Nanobrow Eyebrow Styling Soap för att säkerställa att dina ögonbryn alltid ser eleganta ut.

Lära dig mer: nanobrow.se

Number 2. West Barn Co. Soap Brows and Prep Mist

En brow soap inspirerad av soap brow-trenden direkt från Hollywood. Detta underverk till skönhetsprodukt har tillverkats för att raffinera din dagliga ögonbrynssminkning. Oavsett om du har tunna och glesa eller tjocka och spretiga ögonbryn – denna tvål fungerar perfekt! Den gör ögonbrynen snygga, felfria och bländande. Originaltvålen från West Barn Co. är trendig på internet. Den praktiska, lilla paketeringen passar fint i en liten handväska. Enligt tillverkaren är detta den perfekta produkten för alla ögonbrynstyper. Seriöst! Oroa dig inte om du inte får önskade effekter den första gången. Du behöver tid för att lära dig hur mycket produkt du behöver för att hålla ögonbrynen på plats. Övning ger färdighet. Soap Brows and Prep Mist har tillverkats för ögonbrynsstyling med naturligt resultat. Fukta tvålen eller borsten tills den blir formbar och redo för användning. Skopa upp produkten på den praktiska spoolien och borsta igenom ögonbrynen försiktigt och täck dem med produkten. Efter några användningar kommer du bli proffs.

Nummer 3. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Denna fixerande brow soap ger dig effekten av läckra ’fluffy brows’. Uppborstade ögonbryn är inne nu, så du behöver en hållbar och långvarig produkt för att få till dem. Detta mångsidiga, transparenta vax fungerar för alla oavsett hy och skönhetstyp. Den enkla och praktiska, vattenfria appliceringen lockar kunder. Produkten håller ögonbrynen på plats kraftfullt utan att flagna eller göra dem stela. Denna veganska produkt är fri från alkohol, parabener och oljor.

Nummer 4. Lamel – Brow Fixing Soap

En genomskinlig ögonbrynstvål med en medföljande konformad spoolie. Den har tillverkats för alla som inte är nöjda med utseendet på sina ögonbryn. Den erbjuder en laminerad ögonbrynseffekt som håller i flera timmar! Den är enkel att applicera, har en gelbaserad konsistens som tjockar till ögonbrynen men framförallt är den hållbar och lättanvänd. Borsta in produkten i ögonbrynen med borsten och forma dem enligt preferenser. Lamels tvål ger en omedelbar formande och fixerande effekt.

Nummer 5. Patrick TA Major Brow Shaping Wax

Denna brow soap adderar subtil färg till ögonbrynshåren och behåller önskad form i timmar. Dess unika formula stylar inte bara ögonbryn utan hjälper också till att ge näring och återuppliva dem. Ögonbrynstvålen från Patrick TA garanterar att du snabbt kan få till perfekt form på dina ögonbryn. Denna brow styling soap tämjer spretiga ögonbryn fort och ger samtidigt definition. Och du behöver inte justera dem under hela dagen! Formulan innehåller vårdande glycerin som ger dina ögonbryn vackert lyster och ett friskt utseende. Dessutom hindrar produkten håravfall och ger återfuktning på djupet. Den andra nyckelingrediensen är olivolja som vårdar känslig hud runt ögonbrynen och gör huden len och skön. Aktivera formulan med en droppe vatten eller som en fixerande mist. Skopa upp lite tvål på en tjock borste och kamma igenom dina rena ögonbryn från topp till botten. Skapa den ögonbrynsform du vill ha. Denna brow soap ser till att du får perfekta soap brows.

Nummer 6. Hulu eyebrow styling soap

Detta kit inkluderar en brow soap och en dubbelsidig borste med en praktisk spoolie. Hulus tvål ser till att du kan skapa din önskade ögonbrynsform som håller hela dagen. Du får äntligen kontroll över dina spretiga ögonbryn som sticker ut i alla riktningar. Denna brow styling soap har en gel-baserad konsistens som inte lämnar efter sig vita rester. Den erbjude utmärkt makeup i 24 timmar. Den kan också användas med andra produkter för att skapa en snygg makeup för alla tillfällen. Hulus P134-borste är ett anmärkningsvärt verktyg som förenklar applicering av tvålen. Även om du inte är skicklig kan du enkelt styla dina ögonbryn. Äntligen kan du ge dina ögonbryn en ny dimension.

Nummer 7. Makeup Revolution Rehab Soap + Care

Denna fantastiska stylingtvål för ögonbrynen ger dina ögonbryn formen du drömt om. Tvålens formula är berikad med ricinolja och jojoba-olja som vårdar, återfuktar och revitaliserar ögonbrynshåren. Dina ögonbryn kommer se spektakulära ut, till och med utan makeup! Rehabs brow soap från Makeup Revolution är en sensation när det gäller ögonbrynsstyling och vård. Den gör att din dagliga ögonbrynsstyling bara tar ett ögonblick. Effekterna av de näringsgivande ingredienserna (som inte testats på djur) imponerar på alla. Det enda du behöver göra är att spraya tvålen med vatten, skopa upp lite produkt med en spoolie och sprida ut över ögonbrynen. Upplev hur enkelt, hållbart och noggrant makeup kan vara!

Nummer 8. MUA Makeup Academy Brow Define

Drömmer du om vackert skulpterade ögonbryn? Denna brow soap är gjord för detta ändamål. Den lyfter fram din naturliga glöd och skapar en läcker ram för dina ögon. Från och med nu kommer din dagliga styling av ögonbrynen vara enkel och behaglig. Du kan forma ögonbrynen på ett ögonblick, fixera deras form och skapa spektakulär makeup för alla tillfällen. Den genomskinliga formulan kommer definitivt imponera på dig. Lägg på lite produkt på precisionsborsten och borsta ögonbrynen tills du får önskad effekt.

Nummer 9. Ibra Makeup Brow Soap

Du kommer garanterat att förälska dig i denna brow-styling soap. Den är genomskinlig och lättanvänd och ser till att ögonbrynsstylingen är enkel på morgonen. Den silkeslena texturen täcker alla ögonbrynshår jämnt utan att klibba. Den fixeras väldigt fort och lämnar inte efter sig några rester. Efter applicering av tvålen kan du också använda din favoritprodukt för styling, exempelvis ett ögonbrynspuder, pomada eller en penna. Denna anmärkningsvärda tvål är populär över hela världen och ofta ett toppval bland konsumenter.

Nummer 10. TooD Turn It On Soap Brows

Allt som krävs är en praktisk borste och lite vatten för tvålen för att styla ögonbrynen. Denna produkt levererar långvarig stadga och perfekt definierade och voluminösa ögonbryn. Applicera produkten försiktigt med borsten för att uppnå en subtil och naturlig look. För att förhöja effekten ytterligare kan du lägga på ett extralager för att få perfekta ’fluffy brows’. Denna brow soap är trendig! Den fungerar bra oavsett om du har buskiga, ostyriga ögonbryn eller tunna, glesa och knappt synliga. Experimentera för att hitta rätt blandning av vatten och tvål och ta reda på vad som funkar bäst för dig. Tyvärr kommer inte kitet med en borste vilket är en stor nackdel.