Metalliskt ögonsmink. Pure Color Gelée Powder EyeShadow från Estee Lauder.

Enskilda ögonskuggor från Estee Lauder kännetecknas av sina metalliska färger och den skrovliga ytan. De säljs i kompakta, små askar. I askarna finns en spegel och en liten applikator med en vit sminksvamp. Estee Lauder Pure Color Gelée Powder EyeShadows finns i fyra olika nyanser: Cyber Teal, Cyber Gold, Cyber Silver och Cyber Copper. Alla dessa väger 3,8 gram vardera.

Produkten från Estee Lauder kan appliceras på två olika sätt. Om du vill ge ögonen mer djup och uttrycksfullhet kan du blöta ner applikatorn. Ögonskuggan kommer du få ett mer intensivt, metalliskt skimmer.

Pure Color Gelée Powder EyeShadow från Estee Lauder har en puderliknande och gelliknande konsistens. Kosmetikan är därför lätt att applicera, samlas inte i ögats veck, och rinner inte under dagen eller vid appliceringen. Produkten har testats oftalmologiskt och är doftfri. Produkten kan därför användas av personer med känslig hud runt ögonen och personer som använder kontaktlinser.

Ögonsmink med Pure Color Gelée Powder EyeShadow från Estee Lauder.

Du kan faktiskt utföra en komplett ögonsminkning med hjälp av en enda ögonskugga från Estee Lauder. När du har rengjort ansiktet kan du lägga en bas på ögonlocken. Kosmetikan kommer i så fall att hålla ännu bättre. Välj sedan den nyans av Pure Color Gelée Powder som passar dig bäst. Använd sedan en torr applikator och applicera kosmetikan på hela övre ögonlocket. Applicera ögonskuggan sedan i ögonens yttre hörn, men denna gång med en fuktig applikator. På så sätt får du sotiga ögon utan större ansträngning. I de inre hörnen av ögonen, vid det nedre ögonlocket och under ögonbrynen, kan du applicera en lite ljusare ögonskugga, en ljus concealer eller en highlighter för att få ögonen att se större och öppnare ut. Applicera sedan mascara på ögonfransarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *