Att Välja Det Bästa Franslyft Och Lamineringskittet. Dessa Produkter Säkrar Naturliga Och Böjda Fransar Länge

Vackra, böjda och viktigast av allt, naturliga fransar – det här är en dröm för många kvinnor. Dock kan fransarna ofta vägra samarbeta, och ibland räcker det inte att använda en ögonfransböjare. Då är det värt att börja fundera på att göra franslyft och franslaminering. Tack vare dessa speciella kit kan dessa behandlingar utföras hemma. Följande rankning bör hjälpa dig att bestämma vilket franslyft och lamineringskit du borde välja. 

Franslyft och laminering – vad går de ut på?

Skönhetsindustrin ändras konstant, vilket man kan se på till exempel franslyft och lamineringar. Vad är det här för behandlingar? Kvinnor som har besökt skönhetssalonger i många år kanske känner till dem under namnet franspermanentning. Den här metoden går ut på att lyfta och böja de naturliga fransarna. 

När du gör ett franslyft kan du förvänta dig att dina fransar blir mer lyfta och att de definierar dina ögon mer. Detta är möjligt tack vare speciella produkter som gör dina fransar mer flexibla och som håller den nya formen i upp till flera veckor. 

Nu vet du vad ett franslyft är, så nu är det dags att lära dig mer om vad en franslaminering är. Den här processen maximerar effekten. Efter en laminering är fransarna böjda, men även synligt tjockare, mörkare och mer voluminösa.

Franslyftkit – rankning av de bästa setten

Rankningen nedan kommer helt säkert att vara till hjälp för alla som vill köpa det bästa franslyft och lamineringssettet. Det är till stor hjälp att veta vad varje set innehåller, produkternas formula, samt hur länge kittets effekt håller. Vi har valt ut några mycket intressanta alternativ för kvinnor som vill transformera sina ögon utan att lämna hemmet. 

1. Nanolash franslyft och lamineringskit

nanolash lash lift kit

Rankningen kickas igång med det första professionella franslamineringskittet från Nanolash. Det här kittet låter dig utföra både franslyft och laminering. Samtidigt har det ett rimligt pris, vilket får det att sticka ut från många andra kit på listan. 

Detta kompletta kit för att laminera fransar hemma innehåller alla nödvändiga produkter och accessoarer. Settet från Nanolash innehåller tre par silikonstänger, tre spoolieborstar, 5 ml franslyftlim, och viktigast av allt, totalt 30 små påsar med lamineringsmedel – 3 speciella produkter med 10 påsar var. Med detta räcker alltså franslyftkittet från Nanolash till 10 kompletta applikationer. Effekten av franslyftet håller i upp till 8 veckor, och själva behandlingen är mycket enkel att genomföra – tack vare de tydliga instruktionerna samt allt extramaterial märket erbjuder på sin hemsida och sociala medier. Du kan även läsa hundratals recensioner från nöjda användare, som visar upp sina resultat och beskriver processen i detalj. 

För kvinnor som är intresserade av DIY franslyft och laminering är det här kittet ett av de bästa alternativen. Tillverkaren har även varit noggrann med bra formulas. Produkterna i kittet innehåller ingredienser som är nyttiga för ögonfransarna. Lanolin som används under lamineringen återfuktar fransarna och hindrar uttrokning. Avokado, druvkärn och olivolja ger näring till fransarna. Abyssin och kokosolja gör fransarna glansiga och skyddar mot solen. Andra ingredienser såsom silke, pantenol och arginin ser till att ge fransarna mer volym, styrka och glans. 

2. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Det här är ett av de mer extensiva kitten som kommer att göra även krävande kvinnor nöjda. Settet från MIYA LASH innehåller aktivator, neutraliserare, återfuktande serum, lim, rengörare samt en stor mängd accessoarer. Utöver kosmetikan får man olika borstar, silikonstänger och mycket mer. 

Det här gör produkten från MIYA LASH till ett komplett franslamineringskit. Det låter dig uppnå effekten av ordentligt böjda, tjocka och voluminösa fransar i upp till 6 veckor. 

En stor fördel med det här kittet är prislappen. Det är ett bra val för kvinnor som vill påbörja sin resa inom DIY franslaminering och som söker efter ett billigt men komplett set. Till och med ögonpatches skickas med.

3. Brynlaminering och franslyftkit – Protein Reconstruction System Zola

Franslyft och lamineringar är ganska lätta behandlingar att genomföra hemma, även med komplicerade kit. Märket Zola har bestämt sig för att erbjuda ett kit för kvinnor som trots allt tycker att uppgiften är för svår. Det mycket enkla och snabba Brow&Lash Protein Reconstruction System kommer att vara perfekt. 

Vad är det som utmärker det här kittet från alla andra franslamineringskit för hemmabruk? Dess design. Med många andra produkter behöver man handskas med saker som silikonstänger, applikatorer etc. Det här finns inte med i settet från Zola, men dessa saker är heller inte nödvändiga för att genomföra behandlingen. Istället innehåller kittet tre behållare med produkter, som är formade som vanliga mascaror. 

På det här viset har Zola skapat en produkt för kvinnor som uppskattar enkelhet och minimalism. Varje produkt ansvarar för ett steg i behandlingen. Den första ger flexibilitet och öppnar upp håren så att näring kan komma in, den andra neutraliserar det tidigare steget och fixerar fransarnas nya form, och den tredje ger näring till fransarna. Zola erbjuder därmed ett ganska ovanligt, men samtidigt effektivt franslamineringskit. 

4. Ellebana Lash Lift starterkit

Märket Elleebana erbjuder ett professionellt kit för att lyfta ögonfransar i hemmet och utanför, som räcker till många applikationer. Kittet innehåller 15 påsar med aktivator och neutraliserare. Varje påse räcker till 4 applikationer, så länge de utförs direkt efter varandra. Kittet innehåller även lyftlim, flera par silikonstänger, en metallapplikator, en borste, en foam remover och en illustrerad instruktionsmanual. 

Samtidigt är detta det dyraste kittet på listan. Priset är dock inte orimligt när man vet om att det räcker till 60 applikationer, vilket gör det till ett alternativ som räcker till många behandlingar. Man kan dock bara få full användning av kittet i en professionell skönhetssalong. 

Med kittet kan du genomföra kompletta franslyft snabbt. Effekten är bland annat synligt lyfta fransar med en definierad böj. Dessutom är kittet helt formaldehydfritt. Längden på behandlingen är även värd att nämna. Ett enda franslyft kan ta så lite som 20 minuter, vilket gör att dina fransar transformeras nästan direkt. 

5. RefectoCil Eyelash Lift

Designat för att lyfta ögonfransar, kittet från RefectoCil är ett utmärkt val för kvinnor som bryr sig mest om mängden applikationer de kan genomföra. Enligt tillverkaren kan man genomföra upp till 36 behandlingar med det här kittet. 

Produkten från RefectoCil innehåller accessoarer såsom silikonstänger, miniskålar för kosmetika, borstar och en franslyftare. Dessutom finns det såklart produkter för att lyfta fransarna. Kittet innehåller två tuber med aktivator, två tuber med neutraliserare, båda två 3,5 ml stora, och en 4 ml stor flaska lim. 

Hela kittet kommer i en generös sminkväska. Precis som tillverkaren påstår är det lätt att genomföra behandlingen med det här kittet. Du får silikonstänger i tre olika storlekar vilket är en extra bonus. Det här gör det lättare att matcha dem till ögonfransarnas längd och böjen du vill ha. 

6. Thuya franslyftset

Kvinnor letar efter ett stort kit som kommer att räcka till många applikationer kan spana in vad märket Thuya har att erbjuda. Det här är ett enkelt kit bestående av endast 5 delar. Det innehåller 15 ml permanentgelé, 15 ml flytande neutraliserare, 15 ml lyftlim, silikonstänger och en trästicka. 

Med den stora mängden av varje produkt räcker kittet från Thuya till många applikationer. Dock är inte allt med det här kittet så bra. Priset är en stor nackdel, och man får bara ett par silikonstänger, i storlek M. Om man vill använda stänger i storlek S eller L behöver man köpa det separat. 

Franslyftkittet från Thuya ger en lyftande effekt som håller. Effekten håller mellan 6 till 8 veckor på naturliga fransar. Allt beror på vilken typ och vilket skick dina fransar är i. 

Hur genomför man franslyft och laminering hemma?

Att genomföra lyft och lamineringsprocessen hemma kan ta ungefär en timma, så se till att du har tid. När du är färdig är det en bra idé att återfukta dina fransar regelbundet för att bibehålla lyftet längre. 

Det är även en god idé att hålla god hygien under franslyftet för att undvika irritation eller infektioner. Nyckeln till ett lyckat franslyft hemma är att följa tillverkarens rekommendationer och vara försiktig när man applicerar produkterna. 

Ett franslyft hemma börjar med noggrann rengöring av fransarna och ögonområdet med hjälp av en oljefri sminkremover. Ett särskilt frans och ögonbrynsschampo är även hjälpsamt. Då kan du påbörja franslyftet steg för steg. 

Du behöver kamma fransarna på stängerna, och noggrant separera dem. Detta kommer att hålla fransarna på rätt plats under lyftet och lamineringen. 

Nästa steg är att applicera produkt på fransarna för att göra dem mer flexibla och förbereda dem för de aktiva ingredienserna. Efter en särskild mängd tid har gått behöver produkten tas bort varsamt, följt av att man applicerar neutraliserare för att återuppbygga fransarna. Det sista steget är den faktiska franslamineringen. För detta används en keratinformula. 

Slutligen ska man torka bort produkterna och varsamt ta bort silikonstängerna. För att färdigställa franslyftet och lamineringen bör du borsta igenom fransarna med en spoolie. 

Efter du genomfört ett franslyft hemma kan resultatet vara synligt i flera veckor. Det här är perfekt för personer som vill ha vackert lyfta fransar utan att lämna hemmet. Det sparar även tid och pengar, jämfört med vanliga behandlingar på skönhetssalonger.