Snygga fransar på 10 minuter? Här är de bästa kluster lösfransarna!

Ögonfransar ramar in ögonen fint och vackert. Men våra naturliga fransar ser inte alltid ut som vi vill att de ska. De tenderar att vara svaga, med en tendens att blekna och sakna definition – mascaror är inte lösningen på detta problem. Men klusterfransar för hemmaapplicering kan vara det. Låt oss lära känna 7 produkter som förtjänar att bli märkta som de bästa!

Klusterfransar för DIY fransförlängning – en innovation inom skönhetsvärlden

Det är oförneklig att kvinnor alltid har kämpat med sina ögonfransar. De använder gärna förtjockande och förlängande mascaror, samt balsam, som dock inte alltid hjälper till att uppnå tillfredsställande resultat.

Semi-permanenta fransförlängningar var ett ganska populärt alternativ. Tyvärr överbelastar denna stylingmetod naturliga fransar och leder till och med till att de tappas. Av denna anledning är det inte en optimal lösning.

Klusterfransar för hemmaapplicering är en riktig spelväxling på skönhetsmarknaden. Lösklusterfransar tilllåter dig styla dina fransar längre på bara några minuter. Naturligtvis blev produkten en hit och många kvinnor var sugna på att testa DIY fransförlängning hemma.

Gör-det-själv applikationer lösögonfransar är trendiga nuförtiden. Det är dock värt att notera att inte varje sats kan bidra till att uppnå de resultat kvinnor bryr sig så mycket om. Det är därför här är en rankning av 7 produkter som förtjänar uppmärksamhet!

De 7 bästa klusterögonfransarna för gör-det-själv-applicering – vilka ger en WOW-effekt?

Klusterfransar för hemmaapplicering har en nyckelroll. De är tänkta att hjälpa till att skapa en snygg fransstil utan att lämna hemmet. Många kvinnor har inte tid för regelbundna besökstid på sina skönhetssalonger. Färdiga franskluster ska tillåta dem att förvandla sitt utseende på bara några minuter.

Så låt oss lära känna de 7 bästa satsen som förtjänar att finnas i varje kvinnas sminkväska!

1. Nanolash cluster lashes – DIY Lash Extensions

Första platsen i rankingen går till DIY Lash Extensions från Nanolash. Detta märke behöver ingen introduktion till någon kvinna. Det har varit ledande inom ögonfransvård och stylingprodukter i många år.

DIY Eyelash Extensions är en premiumprodukt. Dessa klusterfransar är gjorda av lättviktsmaterial och kommer på en flexibel, tunn remsa. Tack vare denna passar de perfekt för ögat medan remsan kamouflerar anslutningspunkterna.

Dessa franskluster för hemmaapplicering finns i en enda förpackning. Fodralet innehåller 36 klusterfransar i 3 längder och 8 stilar att välja mellan. Du kan även få ett komplett sats för ögonfransförlängning hemma. Det inkluderar dessutom:

  • Nanolash binder;
  • Nanolash remover;
  • speciell pincett;
  • Nanolash sealer.

Med dessa tillbehör blir det ännu lättare att skapa en hållbar och snabb fransstil. Tillverkaren försäkrar att det kommer att hålla i 5 dagar. Att applicera dessa klusterfransar bör inte ta mer än 10 minuter. Många kvinnor som redan har provat DIY Lash Extensions har bekräftat dessa påståenden!

De färdiga fransklustren från Nanolash låter dig skapa vilken fransstil som du vill. Kvinnor kan använda dem för att skapa de ikoniska Russian Volume fransarna men också använda de kortaste klustren för en diskret look för vardagsbruk.

Med tanke på alla fördelar med DIY Lash Extensions från Nanolash är det ingen tvekan om att dessa klusterögonfransar förtjänar förstaplatsen i rankingen.

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Våra nästa förslag är lösfransar från Lash Extension Kit från Glamnetic.

Glamnetic Lash Extension Kit innehåller franskluster för DIY applicering hemma. Du kan använda dem även utan tidigare erfarenhet inom detta område. Att applicera dessa lösfransar bör inte ta mer än 10-15 minuter.

I förpackningen finns klusterfransar i olika storlekar, samt andra tillbehör för att underlätta appliceringen. Det finns också flera stilar av kluster att välja mellan.

Själva fransarna är lätta och praktiskt taget omärkliga när de bärs. Om appliceringen utförs korrekt kan de sitta kvar på ögat i upp till 5 dagar. Tyvärr har tillverkarens deklarationer inte bekräftats av kvinnors recensioner.

Glamnetic Lash Extension Kit fransar tillåter dig skapa en naturlig look, men även voluminösa fransar. Tyvärr förtjänade inte dessa klusterfransar 1:a positionen i vår ranking. Jämfört med lösfransarna från Nanolash är de extremt dyra.

3. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit är en lösning för kvinnor som uppskattar bekväm och snabb applicering.

Tillverkaren förklarar att applikationen endast bör ta några minuter. Det anges dock inte exakt hur mycket tid du behöver lägga på det. Märket hävdar att dessa fransar kan bäras i 3 till 5 dagar. Detta är en liten nackdel, jämfört med till exempel DIY Lash Extensions från Nanolash. Dessutom noterar tillverkaren att allt beror på korrekt eftervård och individuell predisposition. Så det finns en risk att Lashify Starter Kit fransarna bara håller i 1-2 dagar.

Ändå ser dessa klusterfransar ganska solida ut. De är mjuka och flexibla och låter dig skapa olika fransstiler.

Tyvärr kostar både startsatsen och påfyllningssats med klustren en förmögenhet, och detta är en lösning som bara rika kvinnor definitivt har råd med. Det finns bara 10 kluster i paketet, vilket garanterar bara en applikation, förutsatt att den lyckas. Priset på Lashify produkter för att skapa en engångsapplikation för ögonfransförlängning är faktiskt jämförbar med professionella semi-permanenta ögonfransförlängningar som görs på en skönhetssalong.

4. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Ardell X-tended Wear Lash System Kit är en annan produkt som har förtjänat sin plats i rankingen. Dessa lätta och mjuka franskluster är designade för applicering hemma. Själva ansökan bör bara ta 10 minuter att slutföra – enligt tillverkarens påståenden.

Fransklustren kommer i en förpackning, där du även hittar ytterligare tillbehör. Dessa fransar kan appliceras både under och ovanför naturliga fransar. Så det är möjligt att välja det mest bekväma applikationssättet för dig själv.

Ardell X-tended Wear Lash System Kit erbjuder olika storlekar på fransar att välja mellan. Kvinnor kan välja mellan Russian Volume fransar eller bara diskreta fransförlängningar. Hela applikationen bör pågå i upp till flera dagar. Tillverkaren angav dock att klustren måste vårdas ordentligt och oljebaserad smink måste undvikas.

Kvaliteten är en stor nackdel med dessa fransar – varje kluster är identiskt, och efter appliceringen kan du tydligt se den inte så naturliga effekten. Så, den här lösningen kan fungera för en fest, men dessa kluster är inte riktigt lämpliga för vardagsbruk eller arbete.

5. KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit innehåller en av de mest populära fransarna för gör-det-själv fransförlängning. De kommer som fjädertunna kluster som passar bra med naturliga fransar. På grund av deras känsliga natur kan de lätt skadas – så du måste vara extremt försiktig. Dessa klusterfransar är lätta att applicera och kommer garanterat att behålla en naturlig och snygg estetisk look.

Förpackningen innehåller dock klusterfransar i endast två längder: 10 och 12 mm. Detta kan i sin tur vara en av de stora nackdelarna. Till exempel finns DIY Lash Extensions från Nanolash i 3 längder! Avsaknaden av lite längre fransar gör stylingmöjligheterna lite mer begränsade.

Den påstådda hållbarheten för en enstaka applicering är 5 dagar. Det har dock varit många onlinerecensioner från kvinnor som påpekar att produkten inte motsvarade deras förväntningar i detta avseende. För vissa användare varade applikationen bara i 2 dagar. När det gäller DIY Lash Extensions från Nanolash kan recensioner som dessa inte hittas.

För att klustren ska hålla så länge som tillverkaren deklarerar måste du använda en overnighter. Denna produkt måste tyvärr köpas separat. Samtidigt gör formeln för denna produkt dessa fransar olämpliga för återanvändning, vilket i slutändan avgör att denna produkt varken är praktiskt eller kostnadseffektivt.

6. Velour Xtensions Kit

Velour Xtensions Kit innehåller klusterfransar inspirerade av resultat från skönhetssalonger. De är designade för att säkerställa att fransstilen du skapar blir vacker och extremt hållbar.

Tillverkaren garanterar att själva applikationen bara tar 10 minuter. Men om du utför det för första gången, kräver det lite tålamod. Detta kan i sin tur tyda på att det inte är så lätt att applicera fransar från Velour Xtensions Kit.

I förpackningen finns det 4 uppsättningar franskluster av varje längd – från 10 till 14 mm. Alla fransar hålls i en stil. Men deras variation när det gäller längd bör säkerställa möjligheten att skapa någon styling.

Tyvärr anger inte tillverkaren hur länge klustren kan bäras på ögonen. Det understryker bara att det oftast är flera dagar, vilket dock beror på individuell benägenhet och eftervård. Du får inte heller blöta fransarna i upp till 24 timmar efter appliceringen. Detta beror på att dessa lösögonfransar inte är vattentäta. Det finns heller inget tydligt besked om huruvida de är återanvändbara.

7. TATTIs Invisi-Lash Kit

Fransarna från Invisi-Lash Kit från märket TATTI finns i olika stilar, så att du kan matcha böjtypen efter dina behov.

I en enda förpackning finns klusterfransar i 4 storlekar – från 8 till 14 mm. Detta ger verkligen obegränsade möjligheter för att styla ögonfransar hemma. Dessutom innehåller satsen även en applikator, en bonder och en sealer. Men storlekarna på dessa produkter är små (i fallet med satsen från Nanolash var de 5 ml). Således kommer de inte att hålla för länge.

Ögonfransklustren ska hålla i upp till 5 dagar. Återigen finns det dock ett behov av deras rätta eftervård. Själva applikationen är också tänkt att ta 10 minuter. Du måste dock fokusera på att förbereda ögonfransarna ordentligt först. Annars kanske stylingen inte är särskilt hållbar.

En allvarlig nackdel med denna produkt är att klustren kommer på en genomskinlig remsa istället för svart. I praktiken gör detta kopplingslinjerna där klustren möter naturliga ögonfransar mycket mer synliga, och dessutom kan du inte räkna med den extra effekten av visuellt tjockare fransar vid rötterna.

Rankning av de bästa klusterfransarna – sammanfattning

Klusterfransar för applicering hemma gör att du snabbt och smidigt kan ändra ditt utseende. Så det är inte konstigt att fler och fler kvinnor väljer att sätta dem på prov.

Kvinnor har letat efter de bästa lösögonfransarna för DIY-applicering under lång tid. Låt oss inte dölja det faktum att skönhetsmarknaden ständigt översvämmar oss med nya produkter. Det är svårt att hitta vägen genom labyrinten av specialerbjudanden och fokusera på det som är viktigast när du ska välja dina bästa lösfransar.

Ovanstående rankning samlar produkterna som med säkerhet kan konkurrera med varandra om titeln som bäst. I ledande position finns DIY Lash Extensions från Nanolash. De ger precis vad en modern kvinna kan förvänta sig.

Kvinnor bör komma ihåg att vara uppmärksamma på längden, stilen, liksom remsan kluster fransar kommer på. Detta är särskilt viktigt om du har känsliga ögon.

Genom att fatta ett klokt beslut när du väljer dina klusterfransar kan du vinna mycket. Inte bara kommer du att kunna förvandla din look på mindre än 10 minuter, utan du kommer också att kunna se fenomenal ut i alla situationer!