Franslyft och laminering hemma? Välj Nanolash Lash Lift Kit och njut av din fängslande blick!

Långa och vackra ögonfransar utan att lämna hemmet? Många kvinnor förlitar sig bara på en klassisk ögonfransböjare och mascara. Men kan du alltid få tillfredsställande resultat med dessa verktyg? Inte alltid. Ögonfranslyftning visar sig vara en alternativ lösning, så att du kan uppnå långvariga resultat. Med Nanolash Lash Lift Kit kan du utföra denna behandling själv hemma!

Varför ska man välja franslyft och laminering?

Ögonfransar, precis som hår, behöver stimulans och ordentlig regenerering för att växa. Det är dock värt att notera att mascara, ögonfransböjare och till och med lösögonfransar kan påverka deras tillstånd negativt.

När fransarnas struktur är skadad kommer de tyvärr inte att se bra ut. Du kommer att märka att de ser mycket kortare, raka och ofta tunna ut. Vid denna tidpunkt kan ytterligare användning av de olika produkterna ge ännu sämre resultat.

Ögonfranslyft och laminering med Nanolash Lift Kit visar sig vara den perfekta lösningen. Ögonfranslyft i sig är en populär behandling som utförs av ögonfransspecialister. Detta behöver dock inte alltid vara fallet. Med kitet från det välkända och älskade varumärket Nanolash kan du utföra det bekvämt i ditt hem.

Att laminera ögonfransarna hemma kan inte bara förlänga och böja dem utan också ge dem näring och fukt på djupet.

Att laminera ögonfransarna hemma - Nanolash Lift Kit

Hur laminerar man ögonfransar hemma med Nanolash Lift Kit?

Att laminera och lyfta fransarna med kitet från Nanolash är extremt enkelt. Till att börja med är det värt att notera vad kitet faktiskt består av. Det innehåller:

  • 3 produkter för en fullständig franslyftning – de är tydligt märkta och visar i vilken ordning de ska appliceras;
  • Lift Lash Glue – lim för att fästa silikonstavar;
  • Silikonstavar (3 par i 3 storlekar) och andra tillbehör som behövs för behandlingen.

Hela processen bör börja med att förbereda ögonfransarna. Det är nödvändigt att rengöra och torka dem ordentligt. Separera sedan underfransarna från överfransarna med hjälp av de medföljande lapparna och fäst silikonstavar i vald storlek. Sedan är det bara att följa dessa instruktioner:

  • applicera Steg 1 – Lyft, ca 1 millimeter från fransraden och vänta 7-10 minuter;
  • Ta bort produkten med en torr applikator och applicera Steg 2 – Fixering på samma sätt och vänta ytterligare 7-10 minuter, ta sedan bort den med en våt applikator;
  • Applicera Keratin Booster – Steg 3 på exakt samma sätt och avlägsna produkten efter 7-10 minuter.

I slutet behöver du bara ta bort silikonstavarna och du kan sedan njuta av de synliga effekterna. I allmänhet bör det vara i cirka 8 veckor. Du måste dock tänka på att resultatets hållbarhet till stor del beror på ögonfransarnas ursprungliga tillstånd.

Är det värt att prova franslyft och laminering med Nanolash-kitet?

När vi nu vet vad en franslyftning med Nanolash-kitet är och hur man utför den, bör vi överväga om det är värt det. Det visar sig att själva behandlingen, som du kan utföra bekvämt hemma, har många fördelar. Bland de största av dem är:

  • sparar tid och pengar;
  • Djupgående näring och regenerering av ögonfransarna;
  • definierad böj, längre och tjockare fransar.

Den som utför behandlingen enligt instruktionerna kommer att kunna njuta av synliga resultat omedelbart. Att använda Nanolash Lift Kit är extremt enkelt och bör inte orsaka några problem.

Hemmagjord franslaminering är ett sätt att förbättra fransarnas tillstånd på bokstavligen några ögonblick. Ingen kvinna kommer att ångra att hon utfört denna behandling på sina ögonfransar. Tack vare lash lift kommer du att kunna glömma din fransböjare eller applicera extra lager mascara. Din morgonmakeuprutin kommer att bli mycket trevligare, och framför allt kommer den inte längre att ta så mycket tid. Upptäck det själv och prova Nanolash lash lift kit.