RevitaLash Vs Nanolash

Idag vill jag ge er en uppdatering på recensionen av Revitalash. Jag har nu använt produkten i två månader, och jag var full av förhoppningar om att det skulle förbättra mitt liv. Jag har använt det varje dag och inte missat en enda applicering, så jag är säker på att jag har gjort allt ordentligt. Här är jag nu två månader senare, och tittar på mina ögonfransar, och vad ser jag?

Jag är ledsen över att behöva säga att RevitaLash inte har gett mig det resultat jag önskade. Mina fransar är svaga och korta, vilket beror på att jag använde förlängningar i över ett år. Jag kan se att fransarna är lite starkare, men jag kan egentligen inte se några förbättringar. Innan jag köpte produkten läste jag på online, och RevitaLash och Nanolash hade fått lika goda omdömen. Jag bestämde mig för att prova RevitaLash även fast många skrev att det ofta orsakade irritation, och jag måste hålla med dem.

Förra veckan, efter att jag inte sett någon förbättring i fransarnas tillstånd, bytte jag ut RevitaLash mot Nanolash. Jag har bara använt produkten i några dagar, men jag kan redan säga att det är en lättnad att inte uppleva den där brännande känslan varje kväll. Den är skonsam mot området runt ögonen, och ögonen blir inte röda.

Jag har inte använt Nanolash särskilt länge, men jag har redan märkt att fransarna är glansigare och att färre av dem ramlar av när jag tar av mig mascara. Förutom det är Nanolash hälften så dyrt som RevitaLash och förhoppningsvis, om jag gillar produkten, kan jag köpa en till flaska. Jag vet faktiskt inte varför ögonfransserum kostar så mycket. Jag tycker det är löjligt att spendera 100 euro på en ögonprodukt, oavsett om det gäller mascara eller ett serum.

Jag ska ge Nanolash två månader, och sedan rapporterar jag om resultaten. Tillverkaren utlovar en stor förbättring inom de första 30 dagarna, så jag tror att nästa inlägg om detta ögonfransserum kommer komma ganska snart. Snälla, berätta för mig vad ni använder och vad som fungerar bäst. Har ni använt RevitaLash eller Nanolash? Vilka resultat har ni fått?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *