Varför är jag kär i Nanolashbalsamet?

Varför är jag kär i Nanolashbalsamet?

Eyelash conditioner

nanolash

Jag har alltid hatat mina ögonfransar. De var korta och glesa. Jag har använt ögonfransbalsamet Nanolash i fyra veckor, och jag har redan sett bra resultat. När jag valde serumet letade jag efter något som var både säkert och effektivt. Mina fransar har blivit längre, och ännu fler håller på att växa ut. Jag är mycket positiv inför de slutgiltiga resultaten, och jag längtar verkligen till fransarna blir långa som på dockor. Efter bara en kort period kan jag redan se en stor skillnad i mina fransars utseende. De är starkare och tjockare. Innan jag använde Nanolash experimenterade jag lite med ricinolja, men det fungerade inte alls bra för mig. Det var kladdigt och tog lång tid. Det tog flera timmar för att produkten skulle absorberas, och jag var fast hemma. Nanolash når de djupare hudlagren och inom 3 minuter var jag redo att sminka mig. Det står på förpackningen att man ska använda produkten varje kväll, på ren hud, men jag föredrar att applicera den tidigt på morgonen, innan jag borstar tänderna. Det är enkelt och tar bara 20 sekunder. Jag bär linser, så jag applicerar serumet innan jag tar på mig linserna. Produkten är flytande och behöver appliceras direkt på franslinjen. Jag kunde inte hitta information om ögonbrynen, men jag har bestämt mig för att använda lite serum på ögonbrynens yttre kant, precis där håret är glest.

Vem bör använda Nanolash ögonfransbalsam?

NANOLASH är ett balsam som rekommenderas för både kvinnor och män. Balsamet kan användas av personer med känsliga ögon, och personer som bär kontaktlinser. Balsamet får inte användas av personer som genomgår kemoterapi, gravida eller ammande kvinnor, eller personer som är under 18 år.

Vilken ögonfransförstärkare använder du? Har du provat någon sminkprodukt? Jag vill gärna veta om någon av dessa billigare produkter fungerar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *