Ungdom före allt! Dermikas kosmetikaserie, Biogeniq.

Är det möjligt att bevara ett ungdomligt, sött utseende under en lång tid? Det är definitivt en tuff uppgift, men möjlig att åstadkomma. Biogeniqkrämer från Dermika kommer hjälpa dig stå emot hudens åldrande. Ge det bara en chans!

Biogeniqs kollektion består av åtta olika kosmetikaprodukter. Dessa är främst framtagna för hudvård för personer mellan 35 – 60 år. Produkternas främsta mål är att bekämpa rynkor och mjuka upp ansiktshuden. Kosmetika från Dermika återfuktar, stärker, och vårdar huden i ansiktet samtidigt som det gör den fastare. Produkterna från Biogeniqserien är: en bevarande ungdomskräm med SPF 15, en återfuktande och stärkande dag- och nattkräm, en vårdande dag-och nattkräm som reducerar rynkor, en lugnande kräm, en antirynkkräm, en krämmask som reducerar de första tecknen på åldrande, en stärkande essens med antirynkegenskaper och en krämmask som reducerar rynkorna runt ögonen.

Biogeniqs kollektion från Dermika är full av innovativa ingredienser, nämligen ectoin, alger, arganolja och växtextrakt. Den första komponenten, extoin, är en ekologisk syra som finns i bakterier. Dessa substanser förstärker hudens utseende, försenar åldrandeprocessen, skyddar huden från UV-strålning, motverkar att huden blir sladdrig, och att huden rent generellt sett förlorar sin fasthet. Ectoin kan föryngra huden i ansiktet. Den andra ingrediensen, marina alger, bidrar till produktionen av kollagen och elastin, och gör samtidigt huden fast och mjuk. Arganolja innehåller vitamin A och E, som återfuktar, vårdar och föryngrar huden. Växtextrakten kommer bland annat från kaktus, kunaigräs och ginseng. Detta återfuktar, föryngrar, och fungerar antiinflammatoriskt.

Biogeniqs kosmetika från Dermika säljs i små vita och gröna burkliknande förpackningar. De innehåller 50 ml, medan krämmasken innehåller 15 ml. Produkterna bör appliceras på torr och ren hud. Det rekommenderas att kosmetikan appliceras med hjälp av fingrarna. Det innebär också att du ger ansiktshuden en slags massage.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *