Hur Håller Man Håret Skyddat Under Värmestyling? Topp Värmeskydd Här!

Låt oss vara ärliga – värmeskydd är ett absolut måste när du använder hårfön och locktång varje dag. Det är bara vid regelbunden användning som värmeskydd kan skydda dina vackra hårstrån mot de skadliga effekterna av höga temperaturer. Men hur hittar man rätt produkt? Hur vet man om det skydd man kollar på är tillräckligt bra för sitt hår? För att hjälpa er att göra ett bra val har vi förberett en kort lista över de bästa hårskyddsprodukterna. Om ett ögonblick kommer alla dina tvivel vara borta.

Det är viktigt att förstå att hårstyling med värmeverktyg utan adekvat skydd innebär katastrof för håret. Höga temperaturer orsakar oåterkalleliga skador på hårfibren och förändrar deras form och struktur. De goda nyheterna är att det är relativt enkelt att undvika de negativa konsekvenserna av värmestyling. Det första steget är att isolera håret från värmen med ett värmeskydd. Det vore ännu bättre om produkten du valt innehöll näringsämnen och några återfuktande ingredienser för fler effekter än bara avledning av värme från hårstråna. En annan positiv egenskap att kika efter i dessa hårprodukter är möjligheten att använda produkten på både vått och torrt hår – denna kvalitet är väldigt praktisk, särskilt när du inte har tid att tvätta håret före varje stylingprocess.

Vilka är de bästa värmeskydden du kan använda på ditt hår? Kolla in nedanstående sammanfattning och välj en kosmetika som håller dina hårstrån friska och glänsande medan du plattar eller fönar.

VÄRMESKYDDSPRODUKTER FÖR HÅR RANKING

1. Nanoil Heat Protectant Spray

Detta termiska skydd har desingats för att öka hårets resistens mot höga temperaturer såväl som andra värmekällor, som exempelvis solljus. Användning är väldigt enkel – produkten appliceras på torrt eller handdukstorkat hår ett par sekunder före användning av värmeverktyg. Nanoil Heat Protectant Spray lämpar sig för alla hårtyper, vilket innebär att du kan spraya den över fint, delikat, tungt, tjockt såväl som krylligt och frissigt hår. Den lätta formulan i den elegant guldsvarta flaskan förser håret med flera värdefulla ämnen, som silkesproteiner. De ger lent hår och hjälper dig att styla håret problemfritt. Produkten gör håret resistent mot upp till 440-gradiga/220-gradiga (Fahrenheit och Celsius respektive) temperaturer och förbättrar samtidigt hårets utseende utan att minska hårvolymen. Nanoil Heat Protectant Spray rekommenderas av professionella hårstylister och vanliga användare. Den är värd att prova på, särskilt då detta är en prisvärd produkt!

Mer information: nanoil.se

2. Moroccanoil Protect Spray

Denna spray hämtar sin kraft från provitamin B5 och arganolja. Moroccanoil Protect Spray har tillverkats för att skydda håret mot värmeskador och ger bäst resultat på extremt torra och spröda hårstrån. Detta eftersom den fokuserar på att leverera näringsämnen och fukt, som den sen stänger inne under ett skyddande lager som också skyddar håret mot kraftig vind och andra ogynsamma väderförhållanden. Moroccanoil Protect Spray ökar dessutom hårets elasticitet, förenklar styling och motverkar frissighet. Den rekommenderas för er som älskar växtoljor i era skönhetsrutiner, men ni som har tjockt och tungt hår bör vara försiktiga vid användning – det finns en risk att produkten tynger ned hårstråna lite och berövar håret på volym. Trots det höga priset är produkten värd att prova, särskilt om håret är i riktigt dåligt skick.

3. Z.one Milk_Shake Lifestyling Thermo-Protector Spray

Här är ännu en värmeskyddspray som lanserats av ett populärt varumärke. Den lätta formulan håller håret säkert mot värme genererad av alla värmeverktyg som hårfön, lockstav eller locktång. Z.one Milk_Shake Lifestyling Thermo-Protector Spray omfamnar täcker med en osynlig beläggning som effektivt förhindrar klyvning, slitningar och skador. De aktiva ingredienserna i produkten är ganska unika: quinoa-proteiner, mjölkproteiner och UV-filter. Den förstnämnda ansvarar för att skydda håret mot de negativa effekterna av föroreningar. Vidare bevarar proteinet hårfärgen och ökar glansen i håret. Mjölkproteinerna ansvarar för att göra håret lent och återfuktat. De fyller också igen sprickor som uppstår i hårets yttersta struktur. Denna Lifestyling Thermo-Protector Spray är lättanvänd och minskar inte hårets volym. Den kostar en del, dock.

4. Davines Melu Hair Shield

Ett näringsrikt värmeskydd som formulerats med rosmarinextrakt och Villalba linsextrakt. Den rekommenderas särskilt för långt och skadat hår eftersom denna lätta formula är bra på att skydda håret mot: värme, föroreningar, toxiner och mekanisk skada. Davines Melu Hair Shield återställer skador och hanterar uttorkning genom att fylla på håret med vatten. Denna effekt är tydligast på hår som överprocesserats i samband med olika frisörbehandlingar som blekning eller färgning. Den ovanliga formulan är en av huvudskälen till att produkten är så vida känd. Priset per flaska är inte lågt men å andra sidan får du inte slut på produkten snabbt.

5. EVO Icon Welder Heat Protection Mist

Denna värmeskyddspray från Australien verkar vara en av de bästsäljande hårvårdsprodukterna på marknaden. Ett av skälen är varumärkets policy gentemot vår planet och människorna på den – EVO vill uppfattas som ett miljövänligt varumärke. Deras värmeskyddsmist passar alla hårtyper och skyddar hår mot UV och höga temperaturer från värmeverktyg. Denna produkt förenklar också styling och förlänger stadgan, vilket hjälper dig att njuta av en perfekt blowout hela dagen. EVO Icon Welder-Heat Protection Mist gör håret lent, glänsande och resistent mot frissigt hår.