5 Ögonfransserum Med Resultat Som imponerar [BÄST I TEST]

Vackra ögonfransar är inte bara något man får tack vare sina gener, utan även med hjälp av medveten ögonfransvård. Ett effektivt ögonfransserum kan inte bara stimulera fransarnas utväxt utan dessutom göra dem tjockare. Ett rekommenderat ögonfransserum borde ha ett säkert recept och fungera redan från första användning. Hur väljer man ett bra ögonfransserum? Vi har förberett en bäst-i-test lista för att hjälpa dig att välja.

Långa och vackra ögonfransar är många kvinnors dröm. Hur förverkligar man drömmen? Hur tar man hand om sina ögonfransar? Räcker det att använda en bra mascara eller boka en skönhetsexpert?

Du kanske inte känner till det än, men du kan bli din egen ögonfransexpert! Allt du behöver är ett effektivt ögonfransserum.

ÖGONFRANSSERUM- EFFEKTERNA AV REGELBUNDEN ANVÄNDNING

 • tjockare och längre ögonfransar – så att du inte behöver tänka på förlängningar,
 • nödvändig näring för ögonfransarna vilket gör att de växer bättre,
 • löser besvär med att fransarna faller av och är spröda.

Men… hur väljer man ett ögonfransserum som fungerar bland uppsjön av olika alternativ på skönhetsmarknaden?

BÄSTA ÖGONFRANSSERUM – TOPPLISTA ÖVER DE MEST EXCEPTIONELLA PRODUKTERNA

* Nanolash Eyelash Serum

Nanolash Eyelash Serum uppfyller alla behov för kvinnor som inte vill äventyra utan gå rakt på effektiva lösningar. 50% längre ögonfransar på en månad? Det är fullt möjligt! Många kvinnor har redan upplevt det. Är det din tur nu? Detta ögonfransserum arbetar på folliklarna och penetrerar dem på djupet för att regenerera ögonfransarna. Den unika, effektiva och säkra formulan garanterar spektakulära resultat vid regelbunden användning. Varje ögonfrans, även de allra minsta, blir stärkta och i stället för att oroa dig över fransar som faller av och går i sönder kan du nu uppnå naturliga ögonfransar som ser ut precis som om du använt mascara.

Hur använder man Nanolash Eyelash Serum?

 1. Avlägsna ansikts- och ögonmakeup ordentligt.
 2. Applicera ögonfransserumet vid övre och nedre franslinjer.
 3. Färdig!

Helst bör du använda detta serum i 6-8 veckor och sen 2-3 gåner varje vecka för att bevara effekten.

Storlek: 3 ml

Vårt betyg: 10/10

* Lashcode Eyelash Serum

Lashcode är ett professionellt ögonfransseru som definitivt kan förlänga och stärka dina ögonfransar. Glöm bort tunna och korta ögonfransar och upplev känslan av att äntligen hitta något som vårdar ögonfransarna som ett proffs. Lashcode ögonfransserum innehåller flera naturliga ingredienser som är viktiga i din dagliga vård, exempelvis arginin – en naturlig aminosyra som stimulerar ögonfransarnas tillväxt och förhindrar att de faller av. Dessutom innehåller produkten baicalein, ett peptid-komplex, samt soja- och veteextrakt. Serumets huvudsakliga mål är återfuktning på djupet och regenerering.

Hur använder man Lashcode Eyelash Serum?

 1. Rengör ögonfransar och ögonlock.
 2. Applicera en liten dos av serumet på övre och nedre ögonfranslinje.
 3. Applicera varje dag på kvällen och låt sitta i över natten.

Regelbunden användning av detta ögonfransserum är ett pålitligt sätt för att få starkare och längre ögonfransar.

Storlek: 5 ml

Vårt betyg: 10/10

* RevitaLash Advanced

Detta ögonfransserum fungerar perfekt tack vare dess ovanliga formula som kombinerar naturliga botaniska extrakt med den senaste teknologin. Serumet gör ögonfransarna längre och ger dem näring och styrka. Tack vare denna produkt blir de starkare, mer flexibla och slutar gå i sönder. Resultaten har vetenskapligt bevisats. Produkten är idealisk för personer med tunna och korta ögonfransar som skadats av regelbunden användning av förlängningar. Produkten är dermatologiskt testad, icke-irriterande och kan användas av allergiska personer utan problem.

Hur använder man RevitaLash Advanced?

 1. Skölj bort ansikts- och ögonsmink.
 2. Applicera produkten precis vid ögonfranslinjen.
 3. Vänta tills produkten absorberats.

Ögonfransserumet bör användas på kvällar, före läggdags.

Storlek: 1 ml

Vårt betyg: 9/10

* Xlash

Ett förlängande ögonfransserum som är snällt för det känsliga området kring ögonen. Det gör ögonfransarna starkare och ger dem önskad volym. Produkten har testats dermatologiskt. Efter 28 dagars användning kan du se förväntade resultat. Produkten har inte testats på djur och är hypoallergenisk. Detta effektiva ögonfransserum främjar regenereringen av ögonfransarna tack vare hyaluronsyran i receptet. Den ser till att fransarna inte faller ur och går itu.

Hur använder man Xlash Ögonfransserum?

 1. Rengör ansiktet.
 2. Applicera lite produkt längs ögonfranslinjen.
 3. Upprepa varje kväll.

Storlek: 3ml

Vårt betyg: 8,5

*RapidLash

Resultaten av att använda detta ögonfransserum har bevisats kliniskt. Det förbättrar ögonfransarnas skick och lämpar sig för både kvinnor och män. Den speciellt utvecklade formulan i produkten innehåller Hexatein 1 Complex som är rikt på polypeptider. Detta serum för längre ögonfransar vårdar och skyddar fransarna från skada. Det kommer med en precisionsapplikator som liknar en eyeliner.

Hur använder man RapidLash Ögonfransserum?

 1. Rengör huden
 2. Använd en tunn borste för att appliera serumet på ögonfransarnas linje.
 3. Vänta tills produkten absorberats.
 4. Applicera serumet en gång om dagen före läggdags.

Storlek: 3ml

Vårt betyg: 8/10

Vad ska man tänka på när man väljer bäst ögonfransserum till sig själv?

Om du funderar på att skaffa ett ögonfransserum bör du uppmärksamma ett par faktorer som är viktiga för att du ska få önskade resultat.

Den första faktorn är FORMULAN. Ett bra ögonfransserum måste innehålla naturliga ingredienser som skräddarsytts efter dina ögonfransars behov.

Var också noga med typ av APPLIKATOR. Applikatorn borde förenkla användning och göra att det är enkelt och bekvämt att använda serumet.

Du borde också kolla in RECENSIONER online. Kvinnor är noga med att dela med sig av sina åsikter kring kosmetika de använder. Du hittar också flera bilder av resultaten i form av före-och-efter användning av ett särskilt ögonfransserum.

Alla ögonfransserum som presenteras här är extremt effektiva, och – framförallt – säkra för ögonen. De vårdar, stärker och gör ögonfransarna tjocka och fulla med volym.

Välj ett av serumet för att förvandla ditt utseende enkelt och snabbt!