Ett Perfekt Val för Håret: Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo

Det är svårt att få mer glans i matt hår. Det finns gott om schampon som rengör håret men som samtidigt gör det matt och livlöst. Färg- och stylingprodukter har också en dålig effekt på hår som blir glanslöst och svagt av dem. Så hur hittar man då det bästa schampot för matt och livlöst hår? Vi känner till produkten som du behöver. Har du hört talas om det silkesbaserade micellära shcampot från Nanoil? Upptäck hur det förändrar håret och varför det är så högt betygsatt.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo:beskrivning och ingredienser

Det micellära schampot med flytande silke från Nanoil är lent och lätt. Det kan lätt appliceras på håret, skumamr bra och tynger inte ner det. Det är micellärt och rengör därav effektivt håret från smuts, fett, damm och påbyggnad från produkter. Micellära produkter är utformade att rengöra huden och håret samtidigt men på ett skonsamt sätt. Därför så ser Nanoil Schampoo till att hårbottens pH är i balans och funkar jättebra som tvättmedel. Så vad består formulan av?

  • Flytande silke – den lättaste formen av silke som tar sig in i håret. Det finns inget som ger håret näring så effektivt som silke. Det ökar dess glans, jämnar ut det väl och får håret att se bättre ut.
  • Hydrolyserade veteproteiner – fixar mindre skador, ökar glansen och gör håret starkare samt minskar hårförlust.
  • Ricinolja – skyddar mot skada, förstärker och återfuktar.
micellärt schampo med flytande silke Nanoil

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: effekter

Flytande silke är en av de mest populära ingredienser som berikar håret. Hårstylister rekommenderar det eftersom det perfekt balsamerar, mjukgjör och ger lyster åt håret. Håret blir därav super lent och lätt att styla. Nanoil Liquid Silk Shampoo är första steget mot att få den perfekta frisyren. Detta är det bästa ämnet man kan använda för att förbättra sitt hår.

Det micellära schampot av Nanoil tar genomgående bort kosmetiska uppbyggnader, oljor och smuts samtidigt som det ger näring åt både håret och hårbotten. Håret blir mjukt och glansigt. Efter bara en användning så blir håret lättare att borsta och styla och det trasslar heller inte. 

Eftersom det micellära shcampot rengör håret ordentligt så tar sig silket djupare ner i det. Detta ger en jättebra närande vård redan vid schamponeringen. Vad blir effekten av detta? Jo, rent, närat, mjukt och tåligt hår, samt en frisk hårboitten.

Nanoil Micellar Shampoo. Hur använder man det?

Det används på samma sätt som andra schampo. Applcera det på fuktigt hår och tvätta hårstråna genom att mjukt massera hårbotten. Nanoil Micellar Shampoo luddrar perfekt och sköljs lätt ur håret.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: recensioner

Positiva recensioner flödar in om effekterna som detta silkesbaserade micellära schampot ger. Nanoil har produkter som låter dig få behandlingar av salongskvalitet hemma. Detta schampot har fått goda ömdömen eftersom det passar till alla hårtyper, räcker länge och inte tynger ner håret. Håret förblir lent, fräscht och vackert.

Nanoil. Det finns mer att få!

Silke har stora fördelar och det är en bra idé att komplettera schampot med en intensivt förskönande hårmask och ett lätt leave-in balsam rikt på flytande silke. Kolla in dessa jättebra Nanoil produkterna här www.nanoil.se.